Bosch BBS611LAG Seria 6, păreri aspirator vertical

Bosch BBS611LAG Seria 6 e un aspirator modern care vine cu un consum mic de curent și o autonomie de 30 minute. Da, e un model vertical fără fir (adică cu acumulator). Probabil că ar trebui să menționez încă de la început că autonomia este valabilă în modul normal de funcționare. Dacă o să folosiți treapta turbo atunci autonomia o să scadă la 8 minute.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Remarcați faptul că are un cost de achiziție scăzut, iar acesta împreună cu portabilitatea foarte bună fac din aspirator un best buy.

Păreri pro și contra

Acest aspirator e unul pentru aspirare uscată, iar cei care se vor orienta îl a-l achiziționa o vor face datorită următoarelor avantaje:

  • Are o portabilitate excellentă.
  • Puterea poate fi reglată pe două trepte de putere
  • Capacitatea de colectare e una bună. Se precizează că rezervorul de praf e unul cu capacitate XL de 300 ml.
  • Are un nivel de zgomot normal
  • E fabricat în Germania

Prin portabilitate excelentă fac referire la faptul că are o greutate de 2,3 kilograme și că bateria poate să țină maxim 30 minute.

Acumulatorul e unul mai special deoarece face parte din gama Power for ALL, adică poate fi utilizat și la alte aparate din această gamă.

Pentru o curățenie desăvârșită acest model e unul care vine cu motor puternic, dar și cu o perie motorizată. Acest ultim lucru e unul caracteristic aspiratoarelor verticale moderne.

Ca dezavantaj ar trebui precizat că nu e și mop. Dar, acest lucru nu prea e posibil la un preț în jurul valorii de 1000 lei.
Un alt lucru care trebuie să-l luați în considerare e faptul că nu e și aspirator de mână.

De final, recomand aspiratorul Bosch BBS611LAG celora care vor portabilitate maximă de la un aspirator.

Te-ar mai putea interesa