Bosch Avantixx WVG30441EU, mașină cu uscător haine

Mașina de spălat Bosch Avantixx WVG30441EU e una care face parte dintr-o serie destul de avansată motiv pentru care și costă ceva mai mult decât restul. Bineînțeles, în acest buget aceasta poate usca o cantitate decentă de haine dar voi trebuie să luați în calcul că rufele sunt mai grele după uscare. Dacă decideți să le și uscați, atunci optați pentru o capacitate mai mică de încărcare sau mai scoateți din ele după spălare. Iarna e cel mai dificil să uscați hainele, dar depinde și de spațiul disponibil pentru uscare.

Arată destul de bine și pentru ce dotări are, nu putea fi prea compactă (are adâncime de 60 cm). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Bosch Avantixx WVG30441EU

Aceste modele cu uscător incorporat costă ceva mai mult decât cele standard și veți câștiga spațiu. Un uscător de haine clasic e la fel de mare cât o mașină de spălat, doar că spre deosebire de un uscător incorporat, capacitatea de încărcare e mai mare. Caracterisiticile principale sunt centrifugarea de 1500 RPM, capacitatea de 8kg / 5 kg, clasă energetică A și altele.

Sunt destul de multe programe de spălare prezente pe acest model: rapid, delicate, extra-clătire, geci cu puf și multe altele. Sunt prezente și programe pentru uscător. Ca tehnologii și funcții speciale, modelul de sus are următoarele: sistem ActiveWater Plus (ajustează programul în funcție de încărcătură), selector centrifugare, protecție anti-inundații, control electronic cu taste touch, programare întârziată, VarioPerfect (include tehnologiile SpeedPerfect și EcoPerfect). Are un motor silențios și fiabil care e foarte popular – EcoSilence Drive.

Păreri pro și contra

Merită să luați în calcul o astfel de variantă dacă vă interesează foarte mult spațiul economisit. Nu merită să luați o mașină Slim și apoi un uscător, mai bine optați de la bun început pentru un aparat 2 în 1. Aparatele devin tot mai compacte și de aceea sunt incluse tot mai multe tehnologii interesante.

Bosch Avantixx WVG30441EU face parte dintr-o serie destul de avansată, motiv pentru care oferă toate acele caracteristici speciale și multe altele. Poate că vă interesează panoul de control, iar în prezentarea de jos e un model similar.

Te-ar mai putea interesa