Bosch Athlet ProPower BBH87POW1, păreri model vertical

Bosch Athlet ProPower BBH87POW1 este un aspirator pentru cei interesați de mobilitate și portabilitate întrucât este un model vertical. Spre deosebire de alte modele, acesta oferă o autonomie mai mare și un recipient (de colectare a prafului) mai mare. De la început trebuie să scriu cp e un model pentru aspirare uscată și că nu e mop.

Aspiratorul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care este echipat cu cele mai bune tehnologii așa încât să beneficiem de putere superioară și consum mic de baterie (lucru care se transpune în autonomie crescută).
Pentru a prezenta accesoriile am pus poza de alături. Cred că puteți vedea foarte bine că vine cu un număr mare de accesorii.

Motive pro și contra

Chiar dacă nu e un model 2 în 1 precum BCH3K210, acest Bosch Athlet ProPower BBH87POW1 beneficiază de un motor puternic așa încât performanța de aspirare să fie precum cea a unui aspirator cu cablu. Acest lucru se datorează sistemului ProPower.
Depozitarea aparatului nu presupune ca dvs. să faceți ceva suplimentar. Acesta are funcție Selfstand care presupune că poate fi așezat în poziție verticală.
Are o perie interesată numită „AllFloor HighPower” care vine cu 5000 rpm pentru a avea rezultate cât mai bune. Mă refer la rezultate privind curățarea suprafețelor.
Se știe că atunci când rezervorul se umple cu praf avem rezultate mai slabe la aspirare. În acest sens modelul acesta are un senzor care ajută la acest lucru, fiind numit Smart Sensor Control. Acest senzor monitorizează puterea și ne atenționează că trebuie să schimbăm filtrul.
Bateria ține vreo 80 minute, iar durata de încărcare (charging time) e de circa 5-6 ore.

Dacă e să precizez dezavantaje atunci văd doar că are un preț ușor mare. Acesta e singurul dezavantaj.

De final trebuie să scriu că modelul acesta se va dovedi perfect atunci când dorim un model ușor de folosit, mobil (cu mobilitate bună), puternic și cu autonomie ridicată a bateriei.

Te-ar mai putea interesa