Blaupunkt BLA-40/148M, TV de 102 cm cu soft smart

Televizorul Blaupunkt BLA-40/148M e unul de top de la un brand nemțesc și are software avansat așa încât să puteți viziona filme și divertisment din orice sursă. E un Smart TV cu aplicații precum Netflix, iar pentru conectarea altor aparate dispune de o multitudine de porturi… pe care le voi enumera în paragrafele ce urmează.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care excelează din toate punctele de vedere.

Blaupunkt BLA 40 148M

Pentru

Televizorul Blaupunkt BLA-40/148M e unul modern cu o diagonală mare de 102 centimetri (transformare aproximativă din 40 inci).
Tunerul integrat e unul avansat de tipul DVB T2/C/S2. Acesta vă permite să vizionați posturi TV la calitate HD din transmisii terestre, cablu sau satelit.
Poate fi montat pe un perete prin intermediul unui suport compatibil Vesa 200×200. În acest fel faceți economie de spațiu.
Având o diagonală nu prea mare consumul energetic e unul de 75W. Trecând de la CRT (televizor cu tub catodic) la LED o să vedeți consum energetic mic, mult mai mic prin facturi la electricitate reduse.
Ecranul e unul superb prin faptul că nu doar are o diagonală mare, dar are rezoluție bună (1920×1080 pixeli), timp de răspuns mic (8ms) și un panel de calitate bună (e unul IPS cu unghiuri de vizualizare 178/178 grade).
Pe partea de conectori acest televizor are wi-fi, LAN, 3 HDMI-uri și USB precum și alte porturi mai mult sau mai puțin importante.

Contra

Software-ul nu e Android, lucru care înseamnă că televizorul suportă aplicații, dar nu la fel de multe precum ar fi suportat sistemul de operare de la Google.

Concluzie

Dacă vă doriți un televizor modern, dar la un cost de achiziție nu prea mare atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Despre brandul Blaupunkt cine nu a auzit. Este unul dintre cele mai cunoscute branduri nemțești, iar până în 2009 a aparținut de Bosch. De la acea dată aparține de Aurelius AG (alt brand nemțesc).

Te-ar mai putea interesa