BlackBerry Torch 9860

Acest telefon mobil BlackBerry Torch 9860 Grey e un adevărat gadget cu care puteți naviga, asculta melodii viziona filme dar și multe alte chestii. Spre deosebire de alte modele acesta are sistem de operare BlackBerry 7 și un ecran generos de 3.7 inci pe care puteți folosi tastatura QWERTY. Deasemenea mai vine cu un procesor de 1.2 GHz și o memorie RAM de 768 MB. Acesta vine ca alternativă mai ieftină la modelul 9900 Bold Touch care are tastatură fizică de tip QWERTY în caz că acesta nu e pe gustul vostru. Spre deosebire modelul 9900, acesta are doar ecran tactil și sincer nu voi înțelege utilitatea unei tastaturi QWERTY fizice cu un ecran tactil. Ar fi fost mai interesant dacă avea o tastatură glisantă sau ceva de genul. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pornit
Spatele

Specificații tehnice

Are o greutate de numai 135 de grame. Ecranul de 3.7 inci e unul TFT tactil cu o rezoluție de 480 cu 800 pixeli și poate să reproducă circa 16 milioane de culori. Ca și caracteristici speciale Torch 9860 are senzor de proximitate, accelerometru, trackpad optic, GPS cu suport A-GPS dar și altele. Pe partea de multimedia are un difuzor, o cameră secundară VGA, una principală de 5 MP (cu autofocus, stabilizator de imagine, funcție pentru detectarea feței etc.) cu filmare HD. La capitolele conectivitate și comunicații are mufă jack pentru căști, microUSB 2.0, GPRS și EDGE, 3G , WLAN și bluetooth 2.1 cu A2DP.

Pe partea de memorie BlackBerry 9860 are o memorie internă de 2.5 giga și una RAM de 768 MB, iar cea internă poate fi upgradată cu un card de memorie microSD. Sistemul de operare e Blackberry 7 care rulează cu un procesor de 1.2 GHz. Acest telefon vine și cu: hărți proprii, social feeds, document viewer etc. Acumulatorul de 1200 mAh are o autonomie de 4 ore șic ceva de convorbiri, peste 40 de ore de muzică și peste 300 de ore în stand-by.

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: ar fi ecranul generos pentru browsing, tastatură QWERTY virtuală (pe ecran), procesorul performant de 1.2 GHz, memoria internă generoasă, multe aplicații utile, oferă posibilitatea filmării a calitate 720p etc.

Ca minusuri: ar fi prețul care nu prea e accesibil.

Concluzie

Acest BlackBerry Torch 9860 Grey se adresează mai mult fanilor acestui brand deoarece sunt puțini cei care-și pot permite un așa smartphone performant și elegant.

Lasă un comentariu