Blackberry PlayBook

O tabletă PC foarte performantă și mai ieftină ca iPad 2 este tableta Blackberry PlayBook 7 care vine cu procesor Dual-Core Cortex-A9 la o frecvență de 1GHz cu spații de stocare ce pot varia în funcție de prețul ei. Design-ul său este unul foarte reușit, simplu și elegant. Aceasta oferă o putere de neegalat și o navigare web unică. A fost proiectată pentru ca să ofere utilizatorului tot ce își dorește, jocuri 3D, filme HD și Full HD, funcții avansate de securitate etc. Blackberry PlayBook va schimba cu adevărat ideea de tabletă, ea făcând parte din noua generație de tablete din care face parte și iPad 2 datorită procesorului cu două nuclee și a sistemului de operare foarte nou.

PlayBook 7 are un preț bun Vezi prețul special de azi » și vine cu diverse hard disk-uri (16GB, 32GB și 64 GB). După cum am precizat anterior că tableta Blackberry vine cu cele mai noi tehnologii pentru a-și depăși concurența. Poate fi un gadget ce-ți poate ușura viața de zi cu zi oferindu-i utilizatorului o altă modalitate de a interacționa cu cele mai noi tendințe din domeniul IT și nu numai. Experiența unică pe care o oferă acestă tabletă PC este datorată suportului Flash 10.1, Adobe Air și HTML 5 pentru a vă bucura de jocuri, site-uri de mass-media de pe web. În ultimii zece ani s-a încercat să se creeze un dispozitiv care să îmbine utilul cu plăcutul, mai precis să dezvolte telefoanele mobile pentru a fi cele mai bune gadget-uri pentru navigare și uite la ce s-a ajuns… la tabletele de azi. Aceasta vine cu camere web, adică una în spate și una în față, dar nu pentru videotelefonie ca și la telefoanele mobile deoarece nu are funcția 3G ci pentru socializarea pe web pe diverse platforme și poze foarte reușite.

Poze

Porturi
Gaming Zone

Specificații tehnice

Blackberry PlayBook 7 are un procesor de tip Dual Core model Cortex A9 care are o frecvență de 1 GHz. Ecranul de 7 inci de tip LCD are o rezoluție de 1024 cu 600 pixeli și este unul cu Multi-Touch. Memoria RAM are o capacitate de 1 giga iar hard disk-ul are o capacitate de 16GB, 32GB sau de 64GB, adică după preferințe și buget alocat. Acest hard disk este un de tip flash adică precum o memorie pentru a nu scoate zgomote sau să emită căldură. Pe partea de multimedia tableta Blackberry PlayBook 7 are difuzoare stereo, două camere web de 3 MP în față și 5 MP în spate. La capitolele porturi și comunicații tableta Blackberry PlayBook are un port HDMI (micro), un port USB 2.0 (micro), bluetooth 2.1 și Wi-Fi. Ca aplicații, tableta BlackBerry vine cu BlackBerry App World și BlackBerry Bridge.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: procesorul de ultimă generație, tableta Blackberry PlayBook 7 cântărește doar 425 de grame, microfoane stereo incorporate, GPS, giroscop, busolă digitală, are HDMI, sistem de operare BlackBerry Tablet OS (QNX) și design foarte reușit.

Ca minusuri: PlayBook are o autonomie ceva mai mică ca și la celelalte tablete dar decentă, iar pentru un așa preț păcat că nu are și funcția de telefon.

Concluzie

Tableta Blackberry PlayBook este o tabletă performantă ce merită lăudată deoarece pe ea poți face cel puțin ce poți face și pe alte tablete. Poți juca jocuri precum Quake sau Need for Speed Undercover deci este și un portabil de gaming ultraperformant.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Blackberry PlayBook”

  1. Tableta Blackberry PlayBook are sistem de operare propriu dezvoltat de Blackberry dar nu cred ca este unul rau pentru ca nici Android nu este prea ergonomic din punctul meu de vedere.
    Cel mai bun OS de tablete este iOS dar vine doar pe iPad.

  2. Android 3 este destul de bun în combinație cu orice tabletă, fiind special conceput pentru dispozitivele mobile. Era mai interesant dacă și acest Blackberry venea cu Android.

  3. Daca e asa grozava, de ce se comercializeaza cu garantie de 12 luni? Si de ce nu spune niciun vanzator care e durata medie de functionare?
    Va rog un punct de vedere la cele de mai sus.
    Multumesc!

Comentariile sunt închise.