BlackBerry Curve 9220

Acest telefon mobil BlackBerry Curve 9220 Black e un model recent apărut și care e destul de accesibil, însă nu e unul foarte performant ci mai degrabă decent. Are un ecran suficient de mare pentru navigare web și nu e vorba de unul tactil. Astfel de telefoane se adresează celor care trimit multe mesaje și ar dori să scrie cât mai rapid. Acest lucru e posibil datorită tastaturii QWERTY și a tastelor care sunt destul de bine poziționate (nici prea aproape nici prea depărtate). Se adresează chiar și iubitorului sistemului de operare Blackberry 7.1. Cu acesta puteți naviga pe web gratuit prin intermediul tehnologiei Wi-Fi care e de tip n adică transferul datelor e de maxim 150 Mbps. Chiar dacă e destul de gros (comparativ cu alte telefoane), e ușor și comod. Curve 9220 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Acesta a fost lansat anul acesta și e evident acest lucru datorită sistemului de operare care e nou – versiunea 7.1. Cântărește doar 102 grame și are o grosime de 12.7 mm. Ecranul său de 3.2 inci reproduce 65k de culori și are o rezoluție bună – 320 cu 240 pixeli. E dotat cu slot pentru carduri de tipul microSD și vă recomand un astfel de card deoarece memoria internă nu e prea mare. Pe partea de memorie vine cu 512MB de RAM și 512 MB ROM. Conectivitatea Wi-Fi vă permite să vă conectați la web gratuit dacă aveți un hotspot în apropiere iar pentru acasă ar fi indicat un router wireless.

Ca oricare alt telefon și acest BlackBerry Curve 9220 are port microUSB pentru transferul datelor și mufă jack. Camera e modestă având o rezoluție de 2MP dar nu vine și cu una secundară. Alte caracteristici ale sale ar fi busola, senzorul de proximitate și accelerometrul. E disponibil și în alte culori însă pe negru arată mai bine și e tipic pentru acest producător. Autonomia sa e decentă dar pot spune că nu excelează, 430 ore în stand-by, 28 ore de muzică și 7 ore de convorbiri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un gadget fiabil, funcțional, robust și ușor de folosit.

Minusuri: e destul de gros și nu are GPS.

Concluzie

Acest BlackBerry Curve 9220 e o recomandare în acest buget iar ca o alternativă la acesta ar fi un Galaxy Ace care are tastatură pe ecran și Android. Iar dacă vreți să rămâneți cu acesta, am pus un clip cu despachetarea sa și se poate observa chiar și conținutul pachetului:

Te-ar mai putea interesa