BlackBerry 9800 Slider Torch

Acest telefon mobil BlackBerry 9800 Slider Torch Black este unul mult așteptat de fanii telefoanelor Blackberry. Vine ca alternativă la modelul BlackBerry 8520 Gemini Black. E un smartphone de dimensiuni mici atunci când nu este glisată tastatura și este foarte bine realizat la partea estetică în comparație cu vechiul 9700. Chiar dacă pentru mulți un astfel de telefon este precum un bolțar, pentru mine este un smartphone solid, compact și elegant. Știți zicala pentru acest tip de telefoane: „telefonul este la fel de bun ca propria tastatură” sau ceva de genul, ei bine tastatura este foarte bună, ceva mai ergonomică decât la predecesoarele. Vine în mai multe culori: BlackBerry 9800 Slider Torch Red, White și Black. Poate fi folosit atât în model portret pentru navigare sau în modul peisaj pentru jocuri sau filme. Ar mai fi multe de zis despre el dar cred că dacă aș enumera specificațiile tehnice, ar fi de ajuns. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cu tastatura glisată
Tastatura

Specificații tehnice

BlackBerry 9800 are o greutatea de 161 de grame. Ecranul TFT este unul tactil care reproduce 16 milioane de culori. Acesta are o diagonală de 3.2 inci și o rezoluție de 320 cu 480 pixeli. Ca și caracteristici speciale are: tastatură QWERTY glisantă, ecran cu multi-touch, senzor de proximitate și trackpad optic. Pe partea de conectivitate are mufă 3.5 mm și microUSB 2.0. Memoria internă este de 4 giga, cea RAM este de 512 MB și cea ROM tot de 512 MB.

Memoria internă poate fi mărită cu un card de până în 32 de giga. Pe partea de comunicații BlackBerry 9800 are GPRS și EDGE clasa 10, 3G, Wi-Fi și bluetooth v2.1 cu A2DP. Camera foto are un senzor de 5 MP cu autofocus și blitz de tip LED. Aceasta poate fotografia la o rezoluție de 2592 cu 1944 pixeli, are stabilizator de imagine și poate filma la calitate VGA cu 24 de fps. BlackBerry 9800 vine cu GPS, un procesor de 624 de MHz și sistem de operare BlackBerry OS versiunea 6.0. Ca aplicații are: player media, browser HTML, Social feeds și BlackBerry maps.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: BlackBerry 9800 are o autonomie de peste două săptămâni în stand-by și peste 5 ore de convorbiri, tastatură foarte reușită, design elegant și este un smartphone performant ce-și merită banii.

Ca minusuri: nu are radio FM și cameră secundară.

Concluzie

Acest BlackBerry 9800 Slider Torch Black se adresează celor pasionați de acest gen de telefoane (cu tastatură QWERTY). Acesta este o combinație între un Blackberry 9700 și un smartphone cu ecran tactil generos.

Te-ar mai putea interesa