BlackBerry 8520

Dacă sunteţi în căutarea unui smartphone cu tastatură QWERTY şi nu ştiţi care e cel mai bun, vă recomand acest telefon mobil BlackBerry 8520 Gemini Black deoarece acest producător este expert în acest domeniu în special dacă e vorba despre cele cu cu tastaturi fizice. Design-ul e unul elegant pe culoare neagră dar există o variantă şi pe culoarea argintie numită BlackBerry 8520 Silver. Alternative mult mai performante la acest model sunt 9800 Slider Torch Black şi 9900 Bold Touch. Însă dacă vreţi să faceţi cea mai bună alegere alegi pentru unul de la acest producător datorită experienţei sale şi pentru că până acum a realizat modelele foarte reuşite. Materiale folosite fac ca modelul să fie unul foarte robust, adică rezistent la căzături. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Pe negru
În mână

Specificaţii tehnice

Are o greutatea de doar 106 grame. Ecranul de tip TFT reproduce 65k culori la o rezoluţie de 320 cu 240 pixeli şi o diagonală de 3.46 inci. Ca și caracteristici mai speciale vine cu tastatură QWERTY, trackpad optic senzitiv, browser HTML, butoane speciale de tip media și player media. Pe partea de multimedia are mufă 3.5 mm pentru căști, cameră foto de 2 MP cu filmare QVGA și un difuzor.

Memoria internă e de 256 MB iar aceasta ar putea fi mărită printr-un card microSD de cel mult 32 de giga. Pe partea de comunicații vine cu bluetooth 2.0 cu A2DP, Wi-Fi, 3G, EDGE și GPRS clasa 10. La capitolul conectivitatea are port microUSB 2.0 pentru conectarea sa la un desktop sau laptop. Acest BlackBerry 8520 rulează un sistem de operare propriu și are un procesor de 512 MHz.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: autonomie de peste 4 ore de convorbiri și 400 de ore în stand-by asigurată de un acumulator de 1150 mAh, are Wi-Fi (care poate fi util în locurile în care există internet wireless sau dacă aveți un router wireless acasă), design elegant pe negru sau argintiu, preț accesibil, solid, vine în două culori și destul de dotat.

Ca minusuri: nu are GPS și nici cameră secundară.

Concluzie

Acest BlackBerry 8520 Gemini Black se adresează atât fanilor cât și celor care scriu multe mesaje și ar dori să o facă într-un timp scurt. Îl recomand pe acesta datorită prețului și al specificațiilor foarte bune., iar dacă ar fi să-mi aleg unul, l-aș alege pe cel negru.

Te-ar mai putea interesa