Black&Decker PW1500WB Plus

Una dintre cele mai noi mașini de spălat cu presiune e Black&Decker pw1500wb Plus 1500w și față de alte modele aceasta are o putere de 1500W și o presiune de 120 bar. Poate fi trensportată destul de ușor și asta datorită faptului că are mâner și roți pentru transportare. Dacă e să vorbim puțin despre preț atunci trebuie știut că vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » care mi se pare a fi foarte bun.

Poze

Aspectul exterior al modelului Pw1500wbPlus nu e foarte diferit față de cel al altor modele și se pot vedea atât roțile cât și mânerul care vă vor ajuta să transportați aparatul mai ușor. Având o greutate mare nu cred că v-ar fi interesat niște curele pentru a-l transporta în spate.

Pachetul

Specificații tehnice

La partea de detalii tehnice, modelul 1500w nu e foarte diferit de alte modele de la B&D doar că are un cablu ceva mai lung de peste 5 metri, un debit de 360 litri pe oră și presiune de 120 bar. Presiunea e destul de bună doarece e de peste 100 bar.

Păreri pro și contra

Pro: prețul e unul exemplar; fiabilitatea e crescută și garanția de 2 ani vă va ajuta dacă se va întâmpla ceva neprevăzut cu aparatul; performanțele în spălarea cu presiune sunt peste medie; poate fi dus dintr-o parte în alta cu ușurință deoarece e dotată cu roți și un mâner; vine cu mutle ustensile (accesorii) așa încât să puteți începe să spălați ce doriți din primele momente când ajunge acasă (dacă îl comandați de pe ‘net).

Contra: nu am ceva negativ de precizat în legătură cu acest model deoarece are un preț bun și se descurcă la spălat.

Concluzie

Eu aș recomanda aparatul Black & Decker pw1500wb Plus acelor persoane care vor să-și deschidă o mică spălătorie ori acelora care vor să-și spele acasă mașina. Furtunul având peste 5 metri cred că ar putea fi folosită și la spălarea cu presiune a camioanelor/tirurilor și legat de fiabilitate trebuie menționat că e foarte bună deoarece aparatul vine cu o garanție de 2 ani.

Te-ar mai putea interesa