Black&Decker PW1300TDW

Maşina de spălat cu presiune Black&Decker PW1300TDW e un aparat util celor care vor să-şi cureţe maşina acasă sau celor care au o spălătorie auto. În acest sens o recomandă puterea de 1300W, presiunea de 100bar şi debitul de apă de 360l/h. Vine cu accesorii cum ar fi un furtun de 3 metri, roţi pentru transport şi pistol. (La magazinul pe care eu îl recomand, acest aparat vine cu accesorii, dar s-ar părea că unele magazine nu-l vând decât fără şi s-ar putea să luaţi ţeapă.)

Având în vedere că are mai mult destinaţie comercială nu cred că un preţ bun Vezi prețul special de azi » e prea mare. Din păcate, datorită acestei destinaţii garanţia chiar dacă e mare de 2 ani nu poate fi extinsă la mai mulţi ani deoarece se preconizează că va fi folosit intens.

Poze

Din faţă
Cum arată din profil

Specificaţii tehnice

Black&Decker PW1300TDW e un aparat modern şi care le oferă celor întreprinzători un obiect de activitate. Puterea de 1300 W nu ştiu dacă e aşa de importantă ca presiune de 100 bar (de vreo 6 mai mare decât a unui espressor). Debitul de apă de 360 litri într-o oră probabil că va face ca aparatul să fie util şi spălării camioanelor. Un alt lucru favorabil spălării autovehiculelor mari cum ar fi TIR-urile e lungimea furtunului care e de 3 metri.

Păreri pro şi contra

Pro: pompa e metalică, presiunea cred că e suficient de mare pentru a spăla eficient o maşină chiar dacă are noroi îngheţat. Greutatea mică de 6,6 kilograme va face ca aparatul să fie uşor de transportat, iar filtrul de apă vă asigură că dacă o să spălaţi maşini scumpe nu le ve-ţi zgâria cu impurităţile din apă (până la urmă e un aparat de spălare prin presiune şi cea mai mică murdărie din apă ar putea deveni un factor de risc). Un alt plus sunt roţile care vor facilita un transport uşor chiar dacă greutatea e mică. Vine cu multe accesorii şi deoarece le-am menţionat la început nu am să le mai menţionez, dar am uitat să precizez că vine şi cu un rezervor pentru detergent şi cu o tijă cu duză roto power.
Contra: nimic.

Concluzie

Black & Decker PW1300TDW e un aparat util şi sigur deoarece prin eliberarea mânerului de la pistol, aparatul se va opri şi aşa nu există riscul de a răni pe cineva.

Alături e şi un clip pentru ca dumneavoastră să vă faceţi o părere despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Black&Decker PW1300TDW”

Comentariile sunt închise.