Black&Decker BDV040, robot pornire auto

E acea perioadă din an când mașinile pornesc greu ori deloc și de aceea un starter auto (robot de pornire auto) de genul lui Black&Decker BDV040 ar fi recomandarea mea. Față de alte modele (BDV030, de exemplu) acesta poate fi folosit la mașini pe benzină și motorină cu motoare mici sau mari. Modelul care îl dădeam exemplu putea fi folosit doar la mașinile pe benzină care au motor sun 2 litri, pe când acesta poate fi utilizat la mașini pe benzină cu motor sub 3,5 litri și pe motorină (diesel) de sub 3 litri. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și nu poate fi spus că ar costa prea mult deoarece prețul e de sub 400 lei.

Poze

B&D BDV040 are un design caracteristic tuturor starterelor auto de la B & D și nu se poate spune că iasă în evidență prin design. Din prima imagine se poate observa că nu e prea mare, iar din a doua poză se vede că are și un slot 12v DC pentru încărcarea unui telefon, laptop ori altfel de dispozitiv direct la acest aparat.

Black Decker BDV030 2
În mașină
Black Decker BDV030 1 1
Butoanele

Specificaţii tehnice

Black&Decker BDV 040 e un aparat care poate fi întrebuințat la mașini benzinare ori „disel” cu motoare de până în 3-3,5 litri. Vine cu un timp de încărcare de 20 minute și se poate spune că e unul destul de mic. Detaliile tehnice nu sunt complexe și mai mult nu e de precizat în legătură cu caracteristicile sale.

Păreri pro şi contra

Pro: are un design compact; are leduri care te notifică; prețul e unul modic; are slot pentru încărcarea diferitelor dispozitive care pot fi încărcate le mașină; poate fi folosit din mașină deoarece se conectează la priza brichetei auto pentru a încărca bateria; e eficient deoarece pornește mașina în câteva minute.
Contra: nu s-ar putea spune că există vreun minus de precizat deoarece nu e greu de folosit, iar dacă o să-l folosești în scopul de a face bani de pe urma altora atunci o să te obișnuiești să-l folosești.

Concluzie

Black & Decker BD V 040 e un starter foarte capabil și față de alte modele acesta încarcă chiar și modele „dizel” de până în 3 litri. Pentru a vedea mai bine cum arată și despre ce poate vă invit să urmăriți preview-ul de tip video de alături care e în limba engleză, dar bănuiesc că o să faceți o impresie despre cum se folosește.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Black&Decker BDV040, robot pornire auto”

Lasă un comentariu