Black&Decker BDV030

Starterele auto (roboții de pornire) sunt foarte populare pentru uz personal sau pentru un atelier auto, iar cel mai ieftin model e acest starter auto Black&Decker BDV030. Acest Black&Decker BD V030 are un preţ bun Vezi prețul special de azi » ceea ce ăl face foarte atractiv și un lucru în plus cu care se evidențiază e faptul că tipul de încărcare e unul mic de 15 minute. Unii folosesc aparatul de față cu un redresor de genul lui BDSBC10A ori BDSBC30A, însă nu e neaparat nevoie să vă achiziționați și un astfel de model.

Poze

Se poate vedea că B&D V030 are un design destul de compact. Pentru a-l folosi nu e necesară deschiderea capotei deoarece poate fi utilizat direct de pe scaunul șoferului. Din imaginea a doua se poate vedea că are niște butoane mari și că are chiar și o „doză” pentru încărcarea unui telefon mobil ori a altui dispozitiv.

În mașină
Butoanele

Specificaţii tehnice

BDV030 de la Black & Decker are o tensiune de 12v, iar bateria are o capacitate de 3Ah. Detaliile tehnice nu-i sunt chiar așa de complexe, însă înainte de utilizarea aparatului e de recomandat să-i citiți manualul de utilizare și instrucțiunile pentru a nu avea probleme pe parcurs. Fiind un aparat ieftin are și câteva limitări cum ar fi faptul că e adresat mașinilor pe benzină care au co capacitate cilindrică mai mică de 2000 cc.

Păreri pro şi contra

Pro: fiabilitatea e bună având o garanție de 2 ani; prețul e de puțin peste 300 lei; se conectează ușor la mașină deoarece se pune la priza brichetei de 12v; mașina e pornită în câteva secunde; dispune de un slot 12v DC (ca cel al brichetei auto) pentru încărcarea diferitelor dispozitive electrice.
Contra: e indicat mașinilor pe benzină care au o capacitate cilindrică de sun 2 litri, deci trebuie să aveți grijă ce mașini o să porniți deoarece există există această indicare.

Concluzie

Există multe modele de startere auto, însă BDV030 e cel mai ieftin și pentru a vedea cum trebuie folosit vă recomand să vizionați clipul de alături, dar să citiți și ghidul său de utilizare. Pentru modele de mașini mai puternice ori pe motorină există variante de la B D mai capabile dar costă ceva mai mult și dacă nu aveți nevoie de așa ceva atunci nu e necesar să dați un ban în plus.

Te-ar mai putea interesa