Black&Decker BDSBC30A

Redresorul auto Black&Decker BDSBC30A e foarte asemănător cu BDSBC10A din punct de vedere al funcționalității doar că e mai bun. Asta deoarece pe lângă funcțiile întâlnite la redresoare cu prețuri inferioare, acesta are o funcție de pornire în 90 secunde, autoselect 30/80 Amp și funcția de robot de pornire. Venind la un preţ bun Vezi prețul special de azi », nu se poate spune că ar costa mult pentru ce poate deoarece aparatele Black & Decker se dovedesc foarte bun și fiabile de-a lungul folosirii, iar garanția fiind de 2 ani o să vă ajute foarte mult.

Poze

Aparatul Black & Decker BD SBC30A-QS arată similar celui din imagini. Se poate vedea că aspectul exterior e aproximativ identic pentru toate modelele Black Decker, iar acest B&D BD SBC 30A e puțin mai roșu deoarece modelele inferioare ca preț sunt oarecum portocalii. În partea din stânga e un indicator, iar ecranul LCD se poate observa că e mare și ușor de citit. Mai multe informații pot fi obținute urmărind preview-ul video de la final.

Așa arată
Avertizările

Specificaţii tehnice

BDSBC30A e un aparat care poate fi considerat premium în comparație cu BDSBC10A și se evidențiază prin faptul că are doi acumulatori de 180 Ah și prin posibilitatea pornirii mașinii în 90 secunde. Pentru încărcare are 30 amperi, iar pentru pornire 80 și faptul că are 6 kilogram nu aș putea spune că e neaparat un dezavantaj, dar niciun avatanj.

Păreri pro şi contra

Pro: BDSBC30A vine dotat cu tehnologie de autoselectare prin care dumneavoastră selectați aplicație, iar acest încărcător va seta cel mai bun ritm de încărcare; poate porni o mașină foarte rapid, mai exact în un minut și jumătate datorită funcției de pornire rapidă; ecranul de tip LCD e unul mare monocrom care e foarte citeț; aparatul realizează diagnoza alternatorului și a bateriei; vine cu protecție pentru polaritate inversă; prețul nu e unul exagerat.
Contra: nu am vreo obiecție la achiziția acestui model, poate doar greutatea cam mare, însă fiind ceva mai capabil e normal ca greutatea sa să fie mare.

Concluzie

Modelul B&D BDSBC30A e unul care vă va scoate din multe necazuri, iar dacă vreți să-i scoateți pe alții din necazuri atunci cred că ar putea deveni o sursă de venit decentă. Cred că un astfel de aparat nu ar trebui să lipsească din colecția niciunui atelier auto, iar dacă vă interesează cum arată atunci vă invit să urmăriți preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Black&Decker BDSBC30A”

Comentariile sunt închise.