Black&Decker BDSBC10A

Cei de la Black & Decker sunt cunoscuți pentru aparatura de bricolaj calitativă pe care o realizează și că tot e iarnă vă recomand preventiv acest redresor auto Black&Decker BDSBC10A. Are autoselect 10Amp și funcție de verificare alternator, deci e destul de bun pentru un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Recunosc că există și modele superioare, dar și prețurile lor sunt la fel – superioare. Modelul de față bănuiesc că se va dovedi unul destul de fiabil și spun asta deoarece are o garanție de 2 ani, iar dacă se întâmplă ceva neprevăzut cu aparatul și se strică atunci garanția o să acopere paguba.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea cum se prezintă acest Black & Decker BDSBC10A. Din prima poză se vede cum poate fi utilizat pentru a încărca bateria unei mașini, iar din a doua imagine se văd avertizările. Designul redresorului nu e unul complicat, iar butoanele sunt amplasate așa încât să fie ușor accesibile. Ecranul LCD e și el unul destul de bun și mă refer la faptul că e mare și că informațiile sunt ușor lizibile.

Așa arată
Avertizările

Specificaţii tehnice

Acest BD SBC10A e un redresor foarte bun deoarece are doi acumulatori cu o capacitate de 180 Ah fiecare și asa e destul de bine dacă e să analizăm alte aparate similare. La această parte de detalii tehnice nu e mare lucru de spus deoarece nu e un aparat complicat și dacă vă interesează ce funcții de diagnoză are atunci ar trebui să menționez că poate verifica alternatorul și bateria.

Păreri pro şi contra

Pro: e un aparat modern cu tehnologie autoselect care presupune faptul că după ce selectați o aplicație, încărcătorul reglează cel mai bun ritm pentru încărcare; dispune de o tehnologie de încărcare care e foarte rapidă realizându-se în patru etape; e protejat de polaritatea inversă; dispune de diagnoza alternatorului și de monitorizarea bateriei; informațiile sunt prezentate pe un ecran de tip LCD care e mare și citeț.
Contra: nu am ce comenta în legătură cu acest aparat deoarece costă puțin și e destul de portabil având doar 2,5 kilograme.

Concluzie

B&D BD SBC 10A e un aparat care nu vă va fi de folos doar iarna, ci și în alte anotimpuri, iar dacă sunteți o persoană care vreți să câștigați de pe ghinionul altora, dacă pot spune așa, atunci acest aparat v-ar putea ajuta să câștigați bani frumoși și cinstiți. 😉 În opinia mea, o astfel de sculă nu ar trebui să lipsească din niciun alelier care se respectă.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Black&Decker BDSBC10A”

  1. Bună ziua !
    1. De unde se poate procura produsul ?
    2. Care este prețul ?
    3. Are carte tehnică în limba română ?

    Mulțumesc

  2. Verificați linkul din articol (cel cu vezi prețul). E obligatoriu să aibă carte tehnică în română.

Comentariile sunt închise.