Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Black&Decker BDJS450I

Dacă vrei un jump starter bun atunci îţi recomand un jump starter auto Black&Decker BDJS450I deoarece e unul dintre cele mai bune de pe piaţă. Îl recomandă faptul că are 450 Amps la robotul de pornire, iar pompa de umflare e destul de bună. Nu costă prea mult pentru ce face şi cred că un preţ bun Vezi prețul special de azi nu e exagerat atâta timp cât incorporează două aparate foarte utile. Fiind un produs de calitate, beneficiază de o garanţie de 2 ani şi acest lucru supune totul despre fiabilitate – e foarte bună.

Poze

Din prima imagine se poate observa că aparatul poate fi încărcat cu uşurinţă la o priză normală, iar din a doua observaţi că nu e mare şi de aceea încape în spatele maşinii şi va fi de neobservat. Nu ştiu dacă vedeţi, dar în prima poză e prezentat şi mânerul care va facilita transportul mai comod al aparatului.

Se încarcă la priză

Încape în porbagaj

Specificaţii tehnice

Black&Decker BDJS 450I este un aparat care se va dovedi foarte util pentru pornirea maşinii, iar acum iarna cred că e o necesitate. Nu e util doar pentru pornire, ci şi pentru umflarea anvelopelor sau a unei mingi, de exemplu.
Tensiunea lui BDJS450I e de 12v DC, iar bateria e de 17 Ah. Greutatea e una de circa 7 kilograme şi vine cu funcţii de siguranţă printre care se poate menţiona cea de avertizare a polarizării inverse.
Având o greutate modică şi un mâner de transport, transportul va fi destul de uşor, iar depozitarea e şi ea simplă deoarece nu ocupă mult loc.

Păreri pro şi contra

Pro: B&D BDJS450I poate fi folosit la pornirea imediată a bateriei fără utilizarea altei maşini; curentul de pornire e de 450 Amp; cablurile sunt de jumătate de metru; pentru informarea dumneavoastră există 3 leduri.
Contra: nu aş putea spune că am ceva împotriva achiziţionării acestui aparat.

Concluzie

Black & Decker BDJS450I e un aparat care nu doar oferă putere suplimentară bateriilor, ci are şi un compresor care poate fi folosit pentru umflarea anvelopelor, dar şi a anvelopelor sport. E de recomandat să fie folosit doar cu bateriile de tip plumb-acid, pentru ale tipuri vă recomand să citiţi manualul său de utilizare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu