Black&Decker BDJS450

Acest jump starter auto Black&Decker BDJS450 e un aparat/robot de pornire/demarator auto cu care vă puteți porni mașina, tractorul, barca, rulota sau mai știu eu ce vehicul care se folosește de o baterie pentru a porni. Indiferent dacă aveți o mașină mai nou sau mai veche, un astfel de aparat poate să fie de folos în special dacă aveți probleme cu bateria mașinii. Datorită curentului de pornire de 450 Amps (Amperi), mașina va porni instantaneu iar calitatea materialelor e una foarte bună și rezistă chiar și la coroziune (cabluri realizate din cupru nichelat de 61 cm). Deasemenea, vă poate avertiza dacă ați conectat cabluri invers și astfel se pot preveni eventuale scântei. Dacă sunteți în căutarea unui mdoel mai dotat, adică care să vină și cu pompă, recomandarea mea de la același producător e modelul BDJS450I. Un astfel de model numit BDJS450 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Black Decker BDJS450 1
În portbagaj
Black Decker BDJS450 2
Conectat

Specificații tehnice

Pornirea instantă e de 450 Amps, iar alimentarea continuă e de 300 Amps. Cablurile care le conectați au o lungime de 61 cm (se pot observa în poza 2). E dotat cu trei LED-uri, comutator pentru pornire/oprire, indicator nivel baterie și mâner pentru transport. Pentru încărcarea acestui jump starter auto de 17 Ah, se poate conecta la o priză normală sau sursă de 230 V AC. Are o greutate de numai 6.4 kilograme iar mânerul îi oferă o portabilitate superioară. Se poate observa că BDJS450 nu e prea mare și încape cam oriunde în mașină (se poate observa în prima poză dar și în a doua).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: pornire instantanee, preț accesibil, foarte util, robust, avertizare pentru polaritate inversă (în caz că ați conectat invers cablurile), vine de la un producător cu experiență în domeniu, poate fi transportat precum o valiză datorită poziționării foarte bune a mânerului, design ergonomic, autonomie mare și e un aparat bun din punct de vedere calitativ (în special în ceea ce privesc cablurile).

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Nu cred că are un preț mare pentru ce poate să facă și cât de eficient e. Jump starter-ul (robotul de pornire) auto Black&Decker BDJS450 e recomandarea mea pentru cei care nu au nevoie și de o pompă de aer dar au nevoie pentru un mic ajutor pentru a porni mașina. Chiar dacă nu aveți încă probleme cu mașina, puteți să achiziționați unul ca o măsură de precauție în special dacă nu aveți o baterie prea bună.

Te-ar mai putea interesa