Black&Decker ASI300

Dacă deţii o echipă de fotbal, benzinărie sau vrei să-ţi umflii anvelopele de la maşină acasă atunci am o soluţie ieftină pentru tine – compresorul auto Black&Decker ASI300. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi are o fiabilitate crescută care e asigurată de brandul Black & Decker, dar şi de garanţia de 2 ani. Are o presiune de 11 bar şi adaptor 12v DC / 230V AC ceea ce te va ajuta la o umflare eficientă şi fără bătăi de cap.

Poze

Acest mini compresor ASI300 Air Station arată ca în imaginea de alături şi în această imagine se poate vedea conţinutul complet al pachetului. Pentru a vedea cum se foloseşte vă invit să urmăriţi preview-ul video de la final.

Ce conţine pachetul

Specificaţii tehnice

B&D ASI300 fiind un aparat simplu nu prea ai ce preciza în legătură cu detaliile sale tehnice. Pe scurt, ASI300 are o presiune maximă de 11 bar/160 PSI, adaptor 12v DC, alt adaptor 230v AC şi display digital foarte mare şi informativ.

Păreri pro şi contra

Black Decker ASI300 poate umfla atât anvelopele diferitelor autovehicule cât şi mingi sau saltele. Presiunea poate fi setată şi se poate opri automat la atingerea unei anumite valori (funcţionează şi fără a seta presiunea dinainte, dar cred că e bine să preselectaţi presiunea). Alte lucruri pozitive ar fi preţul mic şi faptul că are adaptor 12v DC şi 230v AC.

Concluzie

ASI300 al Black&Decker e un adevărat gadget care paote fi utilizat pentru a „încărca” cu aer diferite obiecte (de la mingi, saltele şi până la roţi de maşini ori biciclete). Poate te întrebi de ce să cumperi un astfel de aparat din moment ce la benzinărie aerul (adică umflarea roţilor) e pe gratis. Păi aerul e pe gratis, dar timpul tău nu e şi având un astfel de compresor la tine în maşină vei fi scutit de drumuri inutile la benzinării care au compresor.
Dacă eşti antrenor al unei echipe mici de fotbal/volei etc atunci un astfel de aparat te va ajuta foarte mult deoarece nu o să trebuiască să ai un om care să umfle cu pompa mingile de fiecare dată.
Alături e un clip din care sper să-ţi faci o impresie despre cum arată acest mic aparat care te va ajuta să nu mai foloseşti vreodată vreo pompă.

Te-ar mai putea interesa