Black&Decker ASI200

Black&Decker ASI200 e un compresor auto care se poate dovedi foarte util deoarece nu va trebuie să te stresezi cu pompa când vrei să umfli o roată. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat care are o presiune mare de 8.2 bari. Nu e deloc greu de folosit deoarece are un afișaj, iar la mașină poate fi conectat la brichetă… pentru alimentare.

Poze

ASI200 e un model portocaliu compact care o să încapă în porbagaj ori garaj fără să trebuiască să-i faci un loc special de depozitare. Se poate vedea că are cablul înfășurat în jurul său și astfel nu o să te încurce când vrei să-l duci undeva. Din prima poză se poate vedea că în partea superioară are un ecran care zic că se va dovedi destul de folositor.

De sus
De sus
Sub
Sub

Specificaţii tehnice

Black&Decker ASI200 are o presiune mare de 8 bar care e suficientă pentru a încărca cu aer roțile mașinii, bicicletei, roabei sau chiar o saltea. La biciclete trebuie avută mare grijă deoarece camera unei biciclete nu trebuie umflată prea tare. La mașină se poate conecta la brichetă (12 V), iar în rest există adaptor 220-230 V.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul excelent; e ușor de folosit; nu ocupă mult loc deoarece e un aparat compact; vine cu o garanție standard de 2 ani; vine cu adaptor pentru conectarea la bricheta mașinii dvs; poate fi utilizat pentru umflarea diferitelor roți (dacă vreți să umflați roți de tractor atunci mă tem că nu ar fi tocmai potrivit) sau chiar saltele.
Contra: nimic de reproșat.

Concluzie

Aparatul de față e foarte util la casa omului deoarece te face să nu pierzi timp prețios. De asemenea poate fi utilizat și în scopuri comerciale la un mic service. Utilizarea nu e deloc complicată, iar despre cum arată puteți vedea mai multe informații din preview-ul de alături. În acest clip e prezentat și Asi300 care e mai bun, dar și ceva mai scump.

Te-ar mai putea interesa