Black&Decker PW1700Supreme 1700W

Mașina de spălat Black&Decker 1700W PW1700Supreme vine ca o alternativă la 1300W PW1300B și fiind mai capabilă are un preț ușor mai ridicat. Presiunea modelului de 1700W e de 130 bar și deoarece vorbim de un model mai mare are și un cablu lung de 5 metri. Debitul de apă în litri a acestui aparat e de 370 și în pachet sunt incluse accesorii cum ar fi o perie normală, lance/perie rotativă și sticlă detergent. Are un preț mai mare decât al modelului pw1300b însă un preț bun Vezi prețul special de azi » mi se pare justificat.
E un aparat foarte util în curte, dar și pentru cei cu spirit antreprenorial deoarece îl puteți folosi pentru curățarea dalelor, a mașinii personale, dar și pentru curățarea mașinilor altora.

Poze

Se poate vedea că Black&Decker PW1700Supreme nu arată foarte diferit în comparație cu alte modele de la Black & Decker și e tot portocaliu cu negru. Dimensiunile aparatului sunt mai mari și de aceea are o greutate de peste 10 kilograme. Din imagini se poate observa că are și rotițe așa încât să-l transportați mai ușor, iar modelului de 1300 W îi imputam că nu are această caracteristică, dar la sub 300 lei nu cred că poți avea mari pretenții.

Conținutul pachetului
Spălatul roților

Specificații tehnice

PW1700 Supreme e un model foarte popular deoarece prețul nu e deloc exagerat și e eficient când vine vorba despre spălat cu presiune. În legătură cu presiunea sa ar trebui să spun că e una destul de ok chiar dacă modelul 1300 are 100 bar și acesta 130. Probabil că la acest model foarte importantă e puterea lui care e de 1700W.

Păreri pro și contra

Pro: vine cu o mulțime de accesorii și detergent, iar în acest fel poate fi folosit din prima pentru a vă spăla mașina; presiunea e foarte bună; are filtru de apă așa încât să nu zgâriați mașina cu impuritățile care ar putea apărea în apă; are un sistem de oprire totală și în acest fel dacă eliberați mânerul pistolului atunci mașina se oprește și ea.
Contra: prețul ușor mare.

Concluzie

Dacă nu ai unde să-ți cureți mașina la exterior atunci cred că ai putea-o face acasă cumpărând un astfel de model. Eu aș recomanda modelul de față în defavoarea altora deoarece vine cu roți, iar dacă ai probleme cu spatele atunci nu trebuie să ridici aparatul, ci să-l tragi și va rula pe roți.

Te-ar mai putea interesa