Black&Decker 1300W PW1300B

Acest articol nu e despre un electrocasnic, ci despre mașina de spălat Black&Decker 1300W PW1300B care e cea mai ieftină mașină de spălat cu presiune ori sub presiune. Asta pentru că are un preţ bun Vezi prețul special de azi » de sub 300 lei care e foarte mic având în vedere că garanția sa e de 24 de luni. Vine cu dotări cum ar fi presiunea de 100 bar, debitul de 360 litri pe oră și un furtun de 3 metru. În general alături de aparat e livrat și o sticlă de detergent și o perie normală drept cadou.

Poze

Black Decker PW1300B este un model care a apărut nu demult și arată destul de bine fiind portocaliu cu cablu negru. Probabil că din unele imagini pare a fi un aparat mic, însă nu e chiar așa deoarece are vreo 6,6 kilograme și e nevoie de o persoană destul de solidă pentru a-l deplasa după ce spălarea s-a terminat.

Aparatul
Din apropiere

Specificaţii tehnice

Legat de specificațiile lui Black & Decker PW1300B nu am mare lucru de spus, doar că are 1300W, o presiune de 100 bar și un debit de peste 300 litri pe oră. Presiunea e una foarte bună deoarece un espressor are vreo 15 bar și acesta are de vreo 6 ori mai mult. Normal că la aparatul de cafe presiunea e pentru a stoarce totul din cafea, iar la acest aparat e pentru a propulsa apa și de aceea nu prea putem compara aparatele.

Păreri pro şi contra

Pro: PW1300 B ar fi recomandarea mea dacă te interesează ceva performant la preț mic; vine cu filtru de apă așa încât dacă ai o mașină scumpă să nu-i zgârii vopseaua; se oprește atunci când dai drumul la mânerul pistolului; vine la pachet cu o perie drept cadou; pachetul e destul de cuprinzător, conținând pistol, lance pentru spălare și rezervor pentru detergent.
Contra: nu cred că ar fi ceva de menționat ca minus, dar poate că erau utile niște rotițe așa încât să-l poți deplasa mai ușor, și unor persoane poate le-ar fi convenit să-l poată lua în spate.

Concluzie

PW1300 B e un model apărut anul trecut pe la noi prin țară și trebuie să recunoaștem că e destul de popular, nu deoarece e de la B & D, ci pentru că are un preț accesibil și deoarece e performant în spălare. Pentru a vă face o impresie despre cum arată și cum se comportă în procesul de spălare vă recomand preview-ul de alături despre care eu zic că e destul de explicativ.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Black&Decker 1300W PW1300B”

  1. AM cumparat aceasta pompa anul trecut,iar acum nu mai am presiune sa spal cu ea deoarece iese apa din interiorul carcasei.Am desfacuto ,dar nu am documentatia necesara la pompa sa vad procesul.ARE 3 bolturi care cred ca sint pistoanele actionate de motor prin excentric.Intra apa si curge pe la incheieturi.VA rog lamuriri si daca se poate cartea de la pompa sa ma pot lamuri cei de facut.PT detalii si lamuriri la tf.. VA MULTUMESC si astept contactarea.

  2. Va rog pentru ajutor. Pistolul de la aceasta masina pierdea apa si am l-am desfacut sa vad ce este defect. In momentul in care am dat capacele la o parte, a cazut un arc foarte dur (cu elasticitate redusa), de fapt, singurul arc din pistol. Din pacate, nu reusesc sa descopar unde trebuie montat acesta arc in interiorul pistolului. Daca stiti cumva, va rog sa ma ajutati.
    Va multumesc!

Comentariile sunt închise.