BenQ Zowie RL2455, model seria RL pentru gamerul din tine

BenQ ZOWIE RL2455 9H.LF4LB.DBE e un monitor din seria RL adresată celora interesați de un model de jocuri cu specificații mai mult decât ok. BenQ e un brand taiwanez de top, iar monitoarele lor sunt foarte apreciate de gameri precum și de utilizatorii obișnuiți.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Modelul acesta se adresează persoanelor care vor un timp de răspuns foarte scăzut în orice fel de jocuri.
Din imaginea de alături puteți vedea cum se prezintă acest model, mai exact că e vorba despre un model negru cu câteva dungi roșii.


Avantaje

Vine cu o mulțime de porturi cum ar fi 2 HDMI-uri, 1 DVI și 1 VGA precum și altele nu așa de importante.
Consumul de curent nu e exagerat, fiind vorba de 27W. Eu zic că e unul mic pentru un monitor de 24 inci (ecranul e destul de mare).
Poate fi montat pe perete, iar în acest fel se eliberează din spațiu.
Fiabilitatea e una bună, perifericul de față având o garanție de 3 ani. Iar, garanția poate fi extinsă la mai mult în funcție de magazinul de unde îl luați.
Pentru a nu strica ochii acesta are Low Blue Light și ZeroFlicker.
Rezoluția e una optimă de 1920×1080 pixeli, dar n-ar fi stricat să fie vorba de 4K.

Dezavantaje

Panelul e unul TN, iar asta înseamnă unghiuri de vizualizare de 170/160. Nu e foarte rău, dar nici echivalentul unui panel IPS.
Nu are 144 Hz cum e cazul altor monitoare de gaming. Cele cu mai mulți Hz costă undeva la dublu și în unele cazuri nu-și merită investiția.
Mi-ar fi plăcut să aibă rezoluție 4K. Dar, majoritatea joacă la FHD deoarece pe un monitor de 24 de inci nu știu cât de mult sens are rezoluția UHD.

Concluzie

Dacă ești pasionat de jocuri atunci îți trebuie scule pe măsură, iar un monitor cu timp de răspuns scăzut ar fi mai mult decât ok. BenQ RL2455 e doar pentru jocuri și doar pentru cei care apreciază calitatea.
Alături poți vedea un preview la acest model și cum rulează jocurile la rezoluție 1080p.

Te-ar mai putea interesa