BenQ XL2720Z, monitor de gaming cu 3D Ready

Monitorul LED BenQ XL2720Z este unul din cele mai bune modele de gaming deoarece are: imagine 1080p, timp de răspuns de 1 ms, 3D ready, refresh de 144 Hz, USB Hub, multe tipuri de intrări video, pivot, design robust și Low Blue Light. Acesta e și cel mai mare din serie, deci veți găsi modele asemănătoare doar cu diagonală mai mici iar caracteristicile speciale sunt aceleași. Bineînțeles, acelea sunt mai ieftine dar la fel de utile. Puteți să-l conectați la un desktop (recomand pentru cei ce vor și 3D) sau la o consolă de jocuri. Pivotul devine util atunci când vreți să vedeți imaginea în plan vertical ori să-l puneți alături de alte 2 monitoare. Nu se poate compara cu orice monitor multimedia.

Prețul nu e chiar de neglijat dar mi se pare corect pentru ce poate să facă acest monitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Perifericul
Perifericul

Diagonala sa de 27 de inci e impresionantă dar imaginea e tot 1080p ca și la monitoarele de 24 de inci, de exemplu. Tehnologia LED e prezentă mai pe toate monitoarele. Ca și caracteristici tehnice are: unghiuri de 160/170 grade, contrast dinamic de 12 milioane la 1, iluminare de 300 cd/mp, aspect 16 pe 9 etc. Restul specificațiilor le-am mai menționat sus și nu cred că are sens să le mai repet.

Nu are dotări ca și tuner TV sau boxe ,dar poate fi pus pe perete. Ca și conectori are: DisplayPort, VGA, DVI și HDMI (două). Tehnologiile de imagine ale acestei serii impresionează: Low Blue Light, Motion Blur Reduction, Senseye etc. Are un consum redus de energie, iar cel maxim e de numai 27 W.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale menționate în primul paragraf,  ușor de folosit, fiabil și imagine 3D (dacă aveți un desktop cu placă video corespunzătoare și ochelari 3D).
Minusuri: nu oricine și-l permite.

BenQ XL2720Z e alegerea corectă dacă sunteți un gamer sau un utilizator cu pretenții mai mari (poate utilizați programe profesionale și e nevoie de pivot). E genul de monitor care-l puteți folosi acasă sau la locul de muncă. Jos e o prezentare a acestui gadget și cu siguranță mulți dintre voi vi-l doriți.

Te-ar mai putea interesa