BenQ XL2420Z, monitor LED de 24 de inci

Monitorul LED BenQ XL2420Z e unul 3D Ready adică poate reda fără probleme imagini 3D chiar dacă nu el se ocupă de conversie (desktopul sau playerul). Nu e vorba de un model clasic și cred că veți putea observa și voi după designul său (la bază are un USB Hub iar standul său e cu pivot pentru a roti ecranul). Îl puteți conecta un o consolă, un desktop profesional sau la un player deoarece are multe tipuri de intrări video. Puteți să-l folosiți alături de încă 2 astfel de monitoare și veți obține fie mai mult spațiu de lucru fie un plus de imagine pentru jocuri ( jocuri cu mașini, fotbal etc).

Jos am pus atât un clip dar și o poză cu un model similar pentru a vă face o idee mai bună despre el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Perifericul
Perifericul

Are tehnologie de iluminare LED dar caracteristicile tehnice de imagine sunt excelente. Diagonala sa e una de 24 de inci deci e destul de mare iar rezoluția e una 1080p. Are un timp de răspuns de 1 ms și o rată de refresh de 144, astfel imaginile sunt clare chiar dacă se schimbă brusc ori alegeți să vizionați o imagine 3D. Cu siguranță știți că aveți nevoie de o placă video cu conversie 2D-3D dar și de niște ochelari 3D.

Ca și dotări are: diverse porturi video și suportă să fie montat pe perete. Nu are boxe integrate și tuner TV pentru a fi folosit ca și un televizor. Pe de altă parte impresionează cu diversitatea de porturi: VGA, DVI, HDMI și DisplayPort. Are chiar și 4 USBuri pentru a conecta diverse periferice care probabil până acuma le-ați fi conectat doar la PC.

Plusuri: are acele intrări video foarte bune, design robust, 144 Hz, consum mic, pivot, Low Blue Light, 1 ms și altele.
Minusuri: nu e cel mai ieftin model de 24 de inci.

Cu toate dotările sale speciale, BenQ XL2420Z e un monitor deosebit care excelează la majoritatea capitolelor. Clipul de jos cred că vă va ajuta să vă faceți o idee despre cum ar trebui să fie un monitor de gaming.

Lasă un comentariu