BenQ XL2420Z, monitor LED de 24 de inci

Monitorul LED BenQ XL2420Z e unul 3D Ready adică poate reda fără probleme imagini 3D chiar dacă nu el se ocupă de conversie (desktopul sau playerul). Nu e vorba de un model clasic și cred că veți putea observa și voi după designul său (la bază are un USB Hub iar standul său e cu pivot pentru a roti ecranul). Îl puteți conecta un o consolă, un desktop profesional sau la un player deoarece are multe tipuri de intrări video. Puteți să-l folosiți alături de încă 2 astfel de monitoare și veți obține fie mai mult spațiu de lucru fie un plus de imagine pentru jocuri ( jocuri cu mașini, fotbal etc).

Jos am pus atât un clip dar și o poză cu un model similar pentru a vă face o idee mai bună despre el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Perifericul
Perifericul

Are tehnologie de iluminare LED dar caracteristicile tehnice de imagine sunt excelente. Diagonala sa e una de 24 de inci deci e destul de mare iar rezoluția e una 1080p. Are un timp de răspuns de 1 ms și o rată de refresh de 144, astfel imaginile sunt clare chiar dacă se schimbă brusc ori alegeți să vizionați o imagine 3D. Cu siguranță știți că aveți nevoie de o placă video cu conversie 2D-3D dar și de niște ochelari 3D.

Ca și dotări are: diverse porturi video și suportă să fie montat pe perete. Nu are boxe integrate și tuner TV pentru a fi folosit ca și un televizor. Pe de altă parte impresionează cu diversitatea de porturi: VGA, DVI, HDMI și DisplayPort. Are chiar și 4 USBuri pentru a conecta diverse periferice care probabil până acuma le-ați fi conectat doar la PC.

Plusuri: are acele intrări video foarte bune, design robust, 144 Hz, consum mic, pivot, Low Blue Light, 1 ms și altele.
Minusuri: nu e cel mai ieftin model de 24 de inci.

Cu toate dotările sale speciale, BenQ XL2420Z e un monitor deosebit care excelează la majoritatea capitolelor. Clipul de jos cred că vă va ajuta să vă faceți o idee despre cum ar trebui să fie un monitor de gaming.

Lasă un comentariu