BenQ XL2420TX

Acest monitor LED BenQ XL2420TX e unul ideal pentru gaming datorită tehnologiei 3D, rezoluției Full HD, porturilor și a altor caracteristici speciale. Bineînțeles nu e accesibil că doar e de 24 inci și vine cu pivot pentru poziționare verticală (în caz că vreți să vizionați ceva în mod portret sau să puneți alături de alte două monitoare). Vine cu destule accesorii în pachet: S Switch, ochelarii 3D, CD-uri, ghiduri, cabluri etc. Acel S Switch vă ajută să schimbați setările ecranului foarte ușor, bineînțeles, sunt setări prestabilite de voi (pentru filme, jocuri sau office). Imaginea e splendidă și veți observa fiecare detaliu atunci când vă jucați sau editați un clip sau o fotografie. Deci se poate adresa chiar și editorilor. XL2420TX are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cutia
Conținutul

Specificații tehnice

Caracteristicile tehnice sunt decente pentru a juca orice joc recent apărut și pot spune că se adresează celor care vor să joace jocuri la detalii maxime și rezoluție Full HD. Pe scurt caracteristicile ecranului sunt: timpul de răspuns de 5ms, rezoluție 1080p, 3D, contrast de 12 milioane la 1, luminozitate de 350 cd/mp etc. Aceste caracteristici sunt excelente, motiv pentru care nu am ce să-i reproșez ceva la acest capitol.

Nu vine cu boxe incorporate, dar poate fi montat pe perete cu un kit corespunzător – 100 cu 100 cm. Ca porturi sau intrări are: VGA, DVI, HDMIx2, DisplayPort și USBuri. Puteți să vă conectați chiar și căștile la acesta prin portul audio 3.5 mm. Caracteristicile speciale sunt și consumul de numai 24W, Senseye 3, ochelarii 3D și 120 Hz. Dacă nu ați știut, Senseye 3 presupune diferite setări pentru diferite moduri de utilizare a monitorului (filme, jocuri, eco etc).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are chiar și porturi USB (ideale pentru a conecta periferice cu interfață USB), nu duce lipsă de intrări video, 120 Hz (ideală pentru tehnologia 3D), ochelari incluși și pivot.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Acest BenQ XL2420TX e un monitor LED deosebit care și l-ar dori orice pasionat de jocuri iar modelele de gaming disponibile pe piață sunt destul de puține deci nu prea are concurență. Oricum, având în vedere că nu duce lipsă de nimic, e investiția perfectă în special dacă aveți o consolă sau un desktop de ultimă generație. Jos am pus despachetarea sa și veți putea observa care sunt accesoriile furnizate:

Te-ar mai putea interesa