BenQ XL2411Z, monitor 3D Ready cu pivot

BenQ XL2411Z e unul dintre cele mai bune monitoare de gaming cu pivot, ecran 3D Ready, 1 ms, intrări video diverse, Low Blue Light (pentru siguranță ochilor), refresh excelent (144 Hz) etc. Are cam cele mai bune tehnologii de imagine pentru a putea juca jocuri confortabil multe ore și fără să vă supere ochii. E un model 3D Ready deoarece nu se ocupă de conversia imaginii, dar are o rată de refresh bună pentru ca să vizionați o imagine 3D la calitate superioară. Deci, nu orice monitor poate fi folosit și de conversie se ocupă desktopul (e nevoie de o placă video deosebită). Poate fi conectat chiar și la o consolă hardware ca PS sau Xbox.

Indiferent de jocul ales, imaginea e clară și nu veți observa blur. Puteți fă-l folosiți ca oricare alt monitor, adică în modul 2D. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul său mi se pare destul de bun deoarece are acele caracteristici tehnice: timp de răspuns de 1 ms, rezoluție 1080p, aspect lat, contrast de 12 milioane la 1, iluminare de 350 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 170/10 grade. Nu are IPS dar nici nu veți remarca diferența mari între acesta și unul cu IPS, deoarece îl veți folosi de la o distanță mică.

Doar când îl priviți de la distanță e nevoie de unghiuri mai bune. Pentru că are pivot, poate fi rotit la 90 de grade adică în plan vertical. Ca și o facilitate oferă montare pe perete cu un kit corespunzător. Nu are tuner sau boxe, dar boxele externe întotdeauna oferă un plus de calitate.

Porturile sale sunt următoarele: VGA, DVI și două HDMIuri. Caracteristicile speciale sunt: Low Blue Light, Flicker-free, securizare Kensington Lock, Senseye, AMA și HDCP. Mai sunt și altele dar acelea le-am specificat mai sus. Pe partea de design mi se pare destul de robust.

Plusuri: unul dintre cele mai bune monitoare pentru gameri (recomand mai multe pentru o experiență superioară), multe porturi și are pivot.
Minusuri: nu prea sunt.

BenQ XL2411Z face parte dintr-o serie de monitoare foarte bune în special dacă sunteți un utilizator cu pretenții ori vă plac jocurile.

Lasă un comentariu