Benq XL2411T

BenQ XL2411T vine ca un ajutor pentru persoanele pasionate de gaming. Față de alte monitoare acesta se evidențiază printr-un ecran mare de 24 inci, timpul de răspuns de o milisecundă, rata de refresh de 120 Hz, suportul 3D și multe altele. O chestie inedită e faptul că a fost realizat cu ajutorul a doi gameri profesioniști și asta ne arată că a fost realizat special pentru gameri de către gameri. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e chiar așa de mare pentru unii, dar depinde de bugetul dvs.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea cu marată acest monitor de gaming de la Benq și un lucru mi-a plăcut e faptul că are un design ca al modelului XL2410T. Poate că multă lume s-ar fi așteptat să aibă un design ca al lui XL2420T, dar uite că nu-i așa. Din imaginea a doua se pot vedea cu exactitate care sunt porturile.

Din față
Porturile

Specificaţii tehnice

Perifericul XL2411T e unul care nu doara arată foarte bine, ci și are tehnologie de top incorporată. Ecranul de 24 de inci alături de timpuș de răspuns de 1ms, refresh-ul de 120Hz, suportul 3D și rezoluția Full HD îți vor oferi o imagine foarte clară și fluentă în același timp. Dacă ai un calculator mai vechi atunci nu o să ai probleme în a-l conecta la monitor deoarece are atât porturi de tip analog cât și digital.

Păreri pro şi contra

Pro: are un raport excelent între preț și calitate; imaginea e de cea mai bună calitate; este testat alături de jucători profesioniști, iar dacă te preocupă standardele atunci trebuie știut că monitorul corespunde TCO 6; vine cu porturi de ultimă generație care te vor ajuta să conectezi atât PC-uri vechi cât și modele noi.
Contra: din păcate nu are tuner TV.

Concluzie

Dacă vrei un monitor de top util la orice tip de sarcină, dar în special la jocuri atunci cred că acest model o să fie excelent pentru tine. Din preview-ul de mai jos o să-ți poți face mai bine o părere despre cum arată acest model și despre ce poate face. Despre utilizarea sa se poate spune că nu e deloc complicată deoarece butoanele sunt poziționate așa încât să poată fi accesate ușor, iar monitorul e plug and play.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Benq XL2411T”

 1. Am achizitionat acest monitor XL2411T (vine fara ochelari) si o pereche de ochelari NVIDIA 3D VISION 2.
  De monitor sunt multumimit dar cred ca nu stiu cum trebuie utilizat.
  Cand pornesc jocuri (DIABLO 3) intra in mod 3D fara probleme ,daca vreau sa vad un film sau un clip 3D pe Youtube atunci incep problemele .
  Pe internet nici vorba sa pot vedea clip,film etc. 3D ,am reusit cu un player de la NVIDIA dar cu un sunet groaznic (am incercat mai multe filme nu unul ) .
  Daca are cineva are experienta in vizionarea filmelor 3D cu ochelarii mentionati va rog sa imi scrieti.
  Multumesc.

 2. La YouTube acolo jos la player apeși pe 3D Options -> Change viewing method… -> alegi o opțiune (există 7 variante de 3D) care să se potrivească cu ochelarii tăi.

Comentariile sunt închise.