Benq W703D

Acest videoproiector 3D Benq W703D e cea mai bună soluție pentru cei care nu-și permit un televizor cu conversie 2D-3D în special că mai accesibil. Datorită porturilor prezente pe acesta, poate fi conectat atât la un PC cât și la un dispozitiv cu ieșire HDMI (consolă, media player, cameră video). Spre deosebire de videoproiectoarele clasice, la acesta nu veți pierde din calitate cu trecerea timpului. Dacă nu aveți un perete destul de mare, vă recomand un ecran de proiecție. Dacă nu vă interesează prea mult imaginea 3D mai sunt alternative accesibile ca PRJ MS513. Dar eu vi-l recomand pe acesta deoarece nu mi se pare foarte scump și e foarte performant. Acest model numit W703D și oferit de BenQ are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Benq W703D are o luminozitate de 2200 lumeni, tehnologie de afișare 3D HD DLP și rezoluție nativă. Însă suportă și alte rezoluții (de la VGA până la rezoluția 1600 cu 1200 pixeli). Lampa are o durată de funcționare de 4500 ore pentru utilizare normală și de 6000 de ore pentru mod economic. La capitolul conectivitate are intrare VGA, două HDMIuri, un RCA composit, trei RCAuri component, două intrări audio, o ieșire audio de tip mini, RS232 dar și altele. Deci e un model funcțional pentru acest buget și de aceea și merită fiecare bănuț.

Dacă doriți să-l achiziționați pentru vizionat filme, aveți nevoie probabil și de un cablu HDMI care nu e inclus în pachet. Nu sunteți obligați să cumpărați și niște boxe deoarece are un difuzor de 10 W incorporat, dar nu e unul stereo și deci alegerea e a voastră. În pachet veți găsi: o telecomandă cu baterii, ghid rapid, CD, cablu VGA, geantă și cablul de alimentare. Puteți să-l folosi și pentru a proiecta chiar și imagini 2D, iar proiecția 3D e utilă doar când vizionați un film sau jucați un jos.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți alege limba română, proiecția are aspect 16 pe 9, vine cu funcții destul de interesante (capabil HDTV, BrilliantColor, Auto Off etc.),  conversie 2D->3D și aveți garanție de 12 luni pentru lampă.

Minusuri: nu are ochelari 3D incluși.

Concluzie

Videoproiectorul Benq W703D e unul dintre cele mai noi modele apărute și de aceea nu văd de ce nu optați pentru acesta. Pentru a vă face o idee despre el, am pus chiar și un clip cu un proiector asemănător ca și design:

Un comentariu la „Benq W703D”

  1. Buna ziua,

    am achizitionat acest proiector acum cateva zile. Momentan sunt foarte multumit de capabilitatile lui. Dar inca nu am reusit sa ii dau de capat cu proiectia 3. Din cate inteleg eu din specificatiile lui, acst proiector are un convertor 2D-3D inclus. De asemenea nu necesita ochelari active shutter deoarece nu foloseste DLP Link: ” Ochelarii 3D nu necesită un emiţător suplimentar, sincronizandu-se direct cu imaginile proiectate”. Ori daca se folosesc ochelari de tip passive, ce tip de ploarizare este necesara: liniara sau circulara?

Lasă un comentariu