BenQ VW2245Z, monitor de 21.5 inci FullHD

BenQ VW2245Z face parte din noua generație de monitoare și care are un design diferit. Oricum, schimbări majore veți găsi doar la stand care în acest caz arată interesant. Având în vedere caracteristicile tehnice și porturile sale, poate fi folosit cam pentru orice doar că nu are HDMI pentru a-l conecta la orice desktop sau consolă. Nu e un model special de aceea nu are dotări ca: boxe integrate, HDMI, timp de răspuns de 2 ms etc. Totuși impresionează prin unghiurile de vizibilitate care sunt maxime 178 grade. Poate fi alegerea corectă dacă nu aveți așteptări mai mari. Totuși, există monitoare mult mai bune dar și mai scumpe.

Prețul acestui monitor e bun ținând cont că a apărut recent și e chiar la promoție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Diagonala sa de 21.5 inci e numai bună deoarece aduce după sine și o imagine 1080p. Tehnologia de iluminare e LED iar panoul e destul de avansat, motiv pentru care și unghiurile de vizibilitate sunt mari. Aveți nevoie de unghiuri mari de vizibilitate atunci când vizionați un film ori vă jucați un joc. În mod office nu veți remarca mari deosebiri.

Alte caracteristici de imagine sunt: contrast dinamic mare, iluminare decentă, timp de răspuns de 6 ms, aspect lat și altele. Există monitoare ultra wide cu aspect 21 pe 9. Acelea sunt perfecte pentru cei care au nevoie de un spațiu de lucru pe desktop mai mare. Nu are tuner TV incorporat și nici boxe integrate. Ca și intrări video are VGA și DVI, dar și un HDMI ar fi fost util deoarece nu toate gadgeturile au VGA sau DVI. Poate pe viitor intrare HDMI devine standard și va înlocui VGA-ul.

Plusuri: are rezoluție 1080p, design plăcut, securizare Kensington Lock, port DVI, compatibil Windows 8 etc.
Minusuri: nu prea are.

BenQ VW2245Z e o alegere bună și monitoare cu HDMI există dar nu sunt foarte ieftine ca și acesta, sunt ceva mai scumpe. Dacă vă plac jocurile, atunci ar trebui să vă îndreptați atenția către un monitor mai mare cu tehnologii de imagine avansate. Dar în mare, monitorul de sus pare destul de reușit.

Te-ar mai putea interesa