Benq RL2455HM, monitor de gaming ieftin

Benq RL2455HM e o alegere bună pentru cei care sunt pasionați de jocuri și nu au un buget prea mare. Monitoarele de gaming se ieftinesc odată ce apar unele tehnologii mai avansate, astfel că le găsiți pe cele mai scumpe, iar modele ca acesta devin tot mai accesibile. Mai precis, modele scumpe oferă și tehnologie 3D dar cu ochelari, deci au cel puțin 120 Hz. Sunt puțini producători care oferă astfel de modele la un așa preț. Deci nu prea am alte alternative la acesta, dar e oarecum bine și așa deoarece nu veți ezita pentru un alt model. Acest monitor are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Dacă nu vă puteți face o idee despre el din poza de jos, vă invit să vizionați clipul de la final. Chiar dacă la prima impresia aveți impresia că are pivot, defapt e un suport care vă permite ajustarea mai bună e ecranului (prin înclinare).

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Ecranul de 24 inci mi se pare suficient de mare chiar și pentru cei care fac editări și proiectări. Cu acesta nu mai e nevoie de un televizor pentru camera voastră doarece nu vă oprește nimeni să luați un tuner TV intern sau extern (depinde de PCul vostru). Caracteristici generale ale acestui model sunt: 1ms, 250 cd/mp, contrast dinamic de 12 mil. la 1, unghiuri de 170/160 grade etc. Facilitățile oferite sunt aceleași adică montare VESA și boxe integrate. Doar că acele boxe sunt de 2 W fiecare și nu de 1 W cum sunt la unele modele.

Are și un număr mare de porturi: DVI, VGA, HDMI, audio și line in. Pentru cei care au și o consolă, acesta re două porturi HDMI care devin destul de utile. Caracteristici speciale nu sunt foarte rar întâlnite deoarece sunt: securizare Kensington, Senseye 3, RTS și înclinare. Bineînțeles suportul nu e de tip pivot dar vă oferă posibilitatea ajustării sale pentru o imagine mai bună.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: timpul de răspuns foarte bun pentru jocuri/filme, înclinare mare, design robust, porturile numeroase și diverisificate, consumul redus etc.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Benq RL2455HM e cea mai bună recomandare în acest buget și care poate fi următoarea voastră alegere în cazul în care nu vă doriți unul mai elegant ori cu panou IPS/VA. Am postat și un clip cu despachetarea sa și în care e și prezentat acest nou model:

Te-ar mai putea interesa