Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

BenQ P1410

Acest aparat foto digital BenQ P1410 de 14MP e un gadget ideal pentru pasionații de fotografie. O alternativă la acesta e modelul BenQ E1465. Cu acesta dar și cu alte modele, se poate fotografia la diferite rezoluții începând de la calitate VGA și până la 14MP, în funcție de dimensiunea cardului și calitatea foto dorită. Dacă vă gândiți să-l alegeți pentru a pleca într-o mică excursie, pot spune că e o alegere ideală în special că vine cu o mulțime de accesorii iar cel mai util ar fi nelipsita husă. P1410 are patru moduri pentru a crea fotografii mai interesante și creative (Toy, LOMO, Color Accent și Fisheye). Acestea pot fi adăugate abia după ce sunt realizate fotografiile. Puteți realiza fotografii clare de la distanțe mari datorită zoom-ului optic de 7x. Pentru a alege cele mai reușite poze, nu mai sunteți obligați să le copiați pe PC/laptop pentru a le sorta ci puteți să le vizualizați direct de pe aparat cu ajutorul ecranului de 3 inci. Are cu tehnologie anti-shake care e un fel de stabilizator de imagine. Are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cutie

Din față

Specificații tehnice

Are un senzor de 14MP de tip CCD de 1/2.3″. Vine cu un zoom optic de 7x și unul digital până la 6x și 4x în timpul filmării. Fotografiile pot si salvate în formatul jpeg la calitatea foto dorită. Distanța de focalizare minimă e de 2 cm. La capitolul de control a fotografiei are sensibilitate ISO Auto sau de la 100 la 6400, balans alb și diverse presetări. Deasemenea poate filma la calitate HD în format mjpeg. Vine cu o memorie internă de 23 de MB iar pentru mai mult puteți opta pentru un card de memorie SD sau SDHC.

Pe partea de porturi are USB 2.0. Acest BenQ P1410 are o greutate de numai 130 de grame. Vine cu acumulator propriu de tip Li-Ion, husă, șnur de mână, cablu de date USB, CD, manual de instrucțiuni și încărcător. Are o mulțime de funcții: Advance Smart Scene, Smile Detection , Intelligent Scene, Pre-Composition, HDR II (Image Enhancement Technology), Panorama, Night Scene, Auto LCD brightness dar și altele. Modul Color Accent:

Păreri pro și contra achiziției

Ca plusuri: are un design sofisticat, confortabil atunci când îl folosiți, design metalizat, zoom optic mare și un preț accesibil.

Ca minusuri: nu are un card de memorie cadou.

Concluzie

Acest BenQ P1410 e un gadget ce nu ar trebui să lipsească dacă plecați într-o călătorie.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Milos

    Si eu am un model similar si as recomanda aparatele benq in general deoarece sunt ieftine si la fel de performante ca modelele scumpe.

Lasă un comentariu