BenQ MX501, videoproiector 3D

Dacă te interesează un video proiector bun atunci îți recomand acest videoproiector 3D BenQ MX501 care nici nu are un preț prea mare și trebuie neaparat menționat faptul că e 3D Ready. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pentru acești bani primim un proiector care are rezoluție nativă de tip HD. Normal că suportă și rezoluții mai mari de până la 1600 pe 1200, însă nu e vorba despre o rezoluție nativă.

Poze

Se poate observa că arată precum restul proiectoarelor de la acest brand și nu s-ar putea spune că vine cu mare lucru în plus de modelele similare care au capabilitate 3D. Poate ar trebui evidențiată rezoluția HD care la alte modele e de doar 800 pe 600. Totuși e o diferență destul de mare între HD și 800×600.

Butoane
Porturi

Specificaţii tehnice

MX501 e un model al anului 2012 și se remarcă prin mai multe caracteristici printre care se numără rezoluția mare, luminozitatea mare de 2700 lumeni, puterea lămpii de 220W și zgomotul mic. Având p greutate mică de 3,5 kilograme o să-l puteți amplasa cu ușurință pe un suport deoarece se știe că de la înălțime proiecția e mai bună deoarece nu stă nimic în cale.

Păreri pro şi contra

Pro: are o garanție de 3 ani care poate fi mărită la 4-5 ani; prețul nu e deloc mare deoarece și proiectoarele non 3D costă tot cam atât; greutatea e una mică de până în patru kilograme și de aceea va putea fi așezat cu un efort minim pe un suport; vine cu numeroase funcții care mai de care mai folositoare ori nu.
Contra: nu pot spune că are vreun minus concret, dar poate că putere consumată e cam mare fiind de undeva la 300W, însă e un lucru normal pentru un astfel de periferic

Concluzie

Pentru a vă face o părere despre ce poate acest aparat vă recomand să vizionați clipul de alături care e unul destul de reușit. Per ansamblu, e un aparat de nota 9-10 și nu există un minus concret. Sunt persoane care îl folosesc la vizionarea filmelor dar cred că cel mai bine ar fi să-l folosiți pentru diferite prezentări, deși nu vă oprește nimeni să-l folosiți pentru asamblarea unui cinema în aer liber.

Te-ar mai putea interesa