BenQ MS502

BenQ MS502 este un videoproiector 3D la preț accesibil care poate fi utilizat pentru multiple scopuri cm ar fi prezentările sau vizionarea filmelor. Trebuie neaparat spus că nu e chiar 3D, ci 3D Ready și de aceea vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Poate fi considerat ca fiind un proiector economic/ecologic doarece puterea consumată e de undeva la 275W. După cum ziceam anterior, poate fi utilizat pentru multiple sarcini, dar cel mai bine ar fi să-l folosiți la prezentări.

Poze

Din imaginea de alături se poate vedea că e un model negru care arată foarte mult precum restul modelelor de la BenQ. Din imagine nu se pot vedea porturile, dar din preview-ul video de la final o să puteți să le vedeți. Printre porturile cu care e dotat acest model se numără VGA, USB și altele.

Aparatul

Specificaţii tehnice

BenQ 3D MS502 are o lampă de 2700 lumeni (putere de 190W), iar această lampă poate proiecta pe o diagonală maximă de 7 metri. Normal că are și un difuzor care o să vă ajute mai bine la prezentări. Aspectul nativ al imaginii e de 4:3, iar rezoluția nativă de 800 pe 600, dar suportă maxim 1600 pe 1200 și semnalul video poate fi chiar și 1080p.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; raportul dintre preț și calitate e bun; aspectul imaginii fiind de tip 4 pe 3 va face ca aparatul să fie numai bun pentru afișarea diapozitivelor; rezoluția nativă nu e chiar așa de mare, însă suportă rezoluții mai mari… chiar dacă de la o anumită distanță acest lucru nu mai contează; zgomotul produs în timpul funcționării e foarte mic ajungând la un maxim de 33 dB; poate reproduce un număr foarte mare de culori, mai exact un miliard.
Contra: la acești bani nu am de precizat minusuri.

Concluzie

Dacă te interesează un proiector bun atunci cred că BenQ ar fi un brand ok de la care poți să achiziționezi un astfel de aparat. Modelul acesta u costă mult și e capabil, fiind ușor de folosit în același timp. Nu arată rău deloc, iar pentru a vă face mai bine o opinie despre cum arată vă recomand preview-ul de alături care e unul 360.

Te-ar mai putea interesa