BenQ MS500H

Eu zic despre videoproiectorul 3D BenQ MS500H că este un gadget de 5 stele și asta deoarece e foarte bun. E recomandat de cei 2700 lumeni, capabilitatea 3D (este 3D Ready), rezoluția foarte bună de 800 pe 600 și prețul mic. Suportă și o rezoluție maximă de 1600 x 1200, însă cea nativă e de 800 x 600. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și dispune chiar și de zoom care e de doar 1,1x.

Poze

BenQ MS500 vine ca o noutate absolută pe piață și impresionează prin dotările sale. Din prima poză se pot vedea butoanele, iar în a doua sunt porturile amplasate în spate. Vine și cu telecomandă însă s-ar putea să existe în comerț și variante lite care să vină cu pachete mai sărace. Deci, acesta e aparatul și nu mai trebuie luat decât un ecran pe care să proiecteze, asta dacă nu aveți un perete alb sau ceva de genul.

Butoane
Porturi

Specificaţii tehnice

BenQ MS500H vine cu multe dotări și ar fi destul de bun pentru amenajarea unui home cinema și acest lucru poate fi văzut în preview-l de la final care la un model asemănător. Are D-Sub, HDMI, USB și alte porturi așa încât să puteți conecta aparatul al orice, respectiv orice la aparat. lampa ține la maxim 6000 de ore și zic că e o durată de viață rezonabilă deoarece un astfel de aparat nu cred că va fi folosit prea intens.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, proiecția e de o calitate bună; nu costă deloc mult; greutatea e de puțin peste două kilograme; nu produce mult zgomot; poate reproduce peste un miliard de culori 😉 ; garanția aparatului e undeva la 3 ani și poate fi mărită la 5 contra unei sume de bani care nu e deloc mare.
Contra: rezoluție nativă putea fi HD, iar formatul putea fi 16 pe 9 și nu 4 pe 3.

Concluzie

Un model ca ar fi foarte util unei persoane care vrea să-și facă un home cinema acasă ori unui profesor care dorește să se facă mai bine înțeles față de elevi ori stundenți. Să nu mai spunem că ar fi excelent pentru un om de faceri care vrea să prezinte un plan de afaceri asociaților săi ori angajaților. Norma că există și alte modalități de prezentare, dar aceasta – cu ajutorul unui proiector e cea mai populară și eficientă.

Te-ar mai putea interesa