BenQ MP525-V

Dacă sunteţi în căutarea unui gadget destinat proiectării imaginilor, acest videoproiector BenQ MP525-V ar trebui să fie prima voastră alegere deoarece cu acesta puteţi viziona filme la rezoluţie mare fără a avea un ecran de proiecţie. Spun asta deoarece BenQ MP525-V are o funcţie prin care reglează automat culorile în cazul în care aveţi acasă un perete colorat. Dacă îl alegeţi pe acesta nu mai sunteţi obligaţi să optaţi şi pentru nişte boxe deoarece are un difuzor incorporat de 2 W. După cum ştiţi videoproiectoarele BenQ au fost primele care au adoptat tehnologia BrilliantColor care asigură culori mai vii dar şi un contrast excelent. Cu acesta veţi economisi chiar şi bani deoarece la acesta nu mai e nevoie curăţarea sau înlocuirea filtrului. Deci ar putea fi ideal pentru şcoli sau facultăţi. Acest gadget numit MP525-V are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
De sus

Specificaţii tehnice

Are o rezoluţie nativă de 1024 cu 768 pixeli şi rezoluţii suportate de la cele VGA (480p) până la cale UXGA (1200p). Luminozitatea e de 2500 de lumeni, dar şi contrastul e unul foarte bun 2600 la 1. Imaginea proiectată e cuprinsă între 24 şi 300 inci. Lampa de 210 W are o durată de viaţă de circa 3000 de ore în modul normal şi de 4000 de ore n modul economic.

Semnalul video e NTSC/PAL/SECAM şi vine cu o mulţime de conectori: o intrare PC de tip Analog RGB, component D-Sub, S-video, coposite, ieşire D-Sub, ieşire audio stereo de tip mini şi un RS232 în 9 pini.

Puteţi alege între două tipuri de formate (4 pe 3 şi 16 pe 9). Ca şi caracteristici speciale are: difuzor de 2 W, reproduce 16 milioane de culori, un nivel al zgomozului de 33 – 28 dB, o greutate de 2.2 kilograme şi un consum de 275 W.

Ca şi funcţii are: Resolution Reminder, compatibil HDTV (de la 480i/p la 1080i/p), Quick Auto Search, 3D Color Management, Closed Captioning, BrilliantColor, tasta Q pentru informaţii, Panel Key Lock, parolă de securitate şi stingere automată.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: are un raport calitate/preţ foarte bun, poate fi setat şi în limba română, are o mulţime de accesorii incluse (manual de instrucţiuni, CD, telecomandă, cablu VGA şi cablu de alimentare), are un design modern şi un preţ accesibil.

Ca minusuri: ar fi consumul cam ridicat dar care e oarecum normal pentru astfel de videoproiectoare performante.

Concluzie

Acest videoproiector BenQ MP525-V poate fi util atât la o prezentare cât şi acasă dacă doreşti să vizionezi un film aproape ca la cinema alături de prieteni sau familie.

Te-ar mai putea interesa