BenQ ML2441

Cei de la Benq au scos acest  care este un monitor şi televizor cu LED în acelaşi timp. Cel mai tare este faptul că are un preţ foarte accesibil, adică are un preţ cuprins între ca resigilat (sunt disponibile 4) şi ca nou.

Spate
Conexiuni

 

Acest monitor/TV LED BenQ ML2441Are suport FullHD (1080p), boxe integrate de 3W fiecare şi o greutate de puţin peste 4 kilograme. De menţionat este faptul că este sau a fost primul monitor/TV LCD LED de pe piaţă, are un timp de răspuns de 5 ms, contrast de 5.000.000 la 1, luminozitate de 300 cd/mp, rezoluţie maximă de 1920 cu 1080 pixeli, aspectul imaginii poate fi setat în 5 feluri (Full, 4:3, Panorama, Zoom1, Zoom2), poate fi montat pe perete. Ca conectori are: mufă pentru căşti, 3 HDMI-uri, Scart, S-Video, Usb, VGA etc.

Ca minusuri se poate menţiona că unii nu ştiu să seteze monitorul corect şi astfel ei nu-l setează pe VGA, ci pe HDMI. Alte minusuri ar fi faptul că nu are DVI, nu are cablu VGA şi manual de utilizare.

Concluzie

Are destul de multe caracteristici speciale, precum: hotel mode, Audio Surround Sound, temporizator pentru oprire, eco-mode (stingere  automată în 10 min) etc.

În rest, eu îi dau nota 10, deşi se găsesc unii să spună că nu au găsit cine ştie ce setare sau că nu vine cu manual. Ce să faci cu manualul? Aparatul monitor/TV LED BenQ ML2441 e plug and play.

Te-ar mai putea interesa