BenQ LM100

BenQ LM100 este un model al anului 2012 și se evidențiază prin mai multe caracteristici utile cum ar fi un zoom optic de 4x și filmare 720p. În opinia multora, un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu e deloc mare pentru un aparat capabil să filmeze HD. Un alt punct forte e faptul că poate filma și fotografia la o calitate foarte bună chiar și în apă ori condiții neprielnice. E mai mult un aparat pentru cei care practică sporturi extreme și vor să se filmeze ori fotografieze.

Poze

Arată destul de bine și aparatul foto digital BenQ LM100 e disponibil în mai multe culori, dar în România e doar pe albastru în momentul de față. Se poate vedea că are o construcție destul de robustă și de aceea e un gadget rezistent la căzături, dar nu la mai mult de un metru jumătate. Alături e modelul portocaliu, iar la final e un preview video pentru a vă face mai bine o părere despre cum arată.

Modelul portocaliu

Specificaţii tehnice

Nu se poate spune că LM100 ar exagera la partea de detalii tehnice, dar cu siguranță că e un aparat dus la zi din punct de vedere al dotărilor. Poate că are un preț ceva mai mare (cu vreo 50 lei) în comparație cu un model asemănător ca și configurație, însă asta se datorează faptului că e un aparat sport care poate rezista și în mâinile unui copil mic care e obișnuit să arunce tot ce prinde în mână.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; oficial e prezent în multe culori; are un ecran mare de 2,7 inci; garanția e de 2 ani și acest lucru ne demonstrează că vorbim despre un gadget fiabil și nu unul made in China; poate filma 720p și în format *.mpeg care e citit de o mulțime de playere.
Contra: în momentul de față o să-l găsiți doar pe culoarea blue.

Concluzie

În cazul în care vrei să mergi undeva în vacanță și ai nevoie de un aparat rezistent atunci ai nevoie de un astfel de aparat deoarece rezistă la condiții meteo nefavorabile, dar și la apă și căzături. Alături e un clip care vă prezintă acest model, iar pentru a vedea cum arată vă recomand să vă uitați la finalul clipului și trebuie știut că e vorba despre modelul portocaliu.

Te-ar mai putea interesa