BenQ HomeCinema HD W700

Filmele pot fi vizionate la calitate maximă pe un TV ori folosind un videoproiector. Cu un proiector diagonala e mult mai mare și astfel se poate realiza cu ușurință un cinematograf în aer liber. BenQ HomeCinema HD W700 e un aparat foarte bun care vine la începutul anului 2012 să ne ajute la vizionarea filmelor 3D. Nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie știut că are o rezoluție nativă de tip HD și vine cu suport 3D.

Poze

Se poate vedea că e de culoare albă și nu știu dacă există un model complet pe negru, dar îmi place cum arată și așa. Foarte interesant e că BenQ W700 suportă foarte multe jocuri 3D, dar și filme cu NVIDIA 3D Vision. Porturile sunt amplasate în spate, iar printre acestea se numără D-Sub, HDMI, USB și altele.

BenQ HomeCinema HD W700 1
Din față
BenQ HomeCinema HD W700 2
De sus

Specificaţii tehnice

HD W700 vine cu o lampă care are o durată de viață de undeva la 6000 ore maxim și are 2200 lumeni. Dacă la un TV ai o diagonală maximă de 1,5 metri, la acest aparat pot obține una de 7,5 metri. Trebuie neaparat menționat că suportă o rezoluție de tip UXGA, chiar dacă cea nativă e doar 720p.

Păreri pro şi contra

Pro: fiabilitatea e una bună i acest lucru trebuie mulțumit în principal garanției de 3 ani care poate fi mărită la maxim 5 ani; vine cu suport pentru multe rezoluții; consumul de curent nu e unul prea mare având în vedere că imaginea proiectată are undeva la 7 metri; greutatea e una de undeva la 3 kilograme și asta înseamnă că poate fi montat ușor pe un suport; nici zgomotul nu e prea mare și astfel puteți savura filmele „în liniște”.
Contra: poate vă prețul e cam mare, însă un TV 3D e mult mai scump.

Concluzie

Dacă vreți să vedeți filme la calitate maximă, ori sunteți în căutarea unui proiector mare atunci acest W700 ar fi una dintre cele mai bune alegeri. Poate fi folosit atât la vizionarea filmelor într-o cameră cât și în aer liber, dar e de preferat să fie vizionate pe timp de noapte. Normal că aveți nevoie și de un „ecran” pe care să proiectați însă nu e prea scump. Utilizarea aparatului nu e prea complicată și un preview la aparat cât și la calitatea proiecției poate fi văzut ma ijos.

Te-ar mai putea interesa