BenQ GW2760HS, monitor LED+VA 27 inci

Benq a venit în întâmpinarea celora care vor un monitor bun pentru diferite sarcini cu modelul BenQ GW2760HS. Atuurile acestuia sunt ecranul de 27 inci, unghiurile de vizibilitate excelente și timpul de răspuns de 4 milisecunde. Se poate vedea că e foarte similar unui model IPS și de aceea mulți dintre cei care sunt atrași de jocuri îl vor alege.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». La acest cost primim unul dintre cele mai bune monitoare de pe piață care are incorporate diferite tehnologii cum ar fi Senseye etc. Din imaginea alăturată puteți vedea că este vorba despre un model care are un aspect clasic, adică precum restul perifericelor de acest fel de la Benq. Dacă vă deranjează vizual cum arată piciorul atunci îl puteți lua jos ca mai apoi să instalați monitorul pe un perete. Astfel o să eliberați mai mult loc pe birou.

Monitorul
Monitorul

Din păcate nu are suport 3D, dar cine are nevoie de așa ceva? Diagonala e printre cele mai mari de pe piață deoarece e una de 27 inci, iar rezoluția ecranului e de 1920×1080 pixeli… adică numai bună pentru a vedea filme la diferite calități, inclusiv Blu-ray. Poate fi montat pe perete, iar acest lucru e indispensabil pentru un model cu ecran așa de mare.

Principalele lucruri care te-ar face să alegi aparatul acesta ar fi porturile (are VGA, DVI și HDMI), unghiurile de vizualizare (178/178 precum la IPS) și disponibilitatea boxelor. Consumul de curent e unul mic, lucru garantat de ecranul LED, iar din această cauză factura la curent nu va fi prea mare.
Din păcate sunt și unele lucruri care-i lipsesc, acesta fiind tunerul TV, dar și portul Display Port. la televizor vă puteți uita pe stream, iar dacă aveți nevoie de portul de care ziceam anterior atunci puteți căuta un adaptor sau ceva de genul.

În rest, acest model este exact ceea ce aveai nevoie pentru jocuri ori filme la înaltă definiție. O scurtă prezentare video poate fi urmărită din clipul de alături… în cazul în care vă interesează.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „BenQ GW2760HS, monitor LED+VA 27 inci”

  1. E numai bun daca vrei un monitor avansat dar simplu de utilizat. Imaginea e impecabila din orice unghi te-ai uita la ecran si zici ca e IPS. Iar datorita faptului ca are un timp de raspuns mic imaginea va fi afisata fara sacadari.
    Dupa cateva luni de utilizare pot spune ca il recomand cu caldura iar pentru cei care nu au incredere e garantia de 3 ani care o sa te ajute un caz de ceva.

Comentariile sunt închise.