BenQ GW2750HM

Un monitor cu o diagonală impresionantă și cu un design elegant e monitorul LED BenQ GW2750HM. Poate fi comparat cu unele televizoare însă acesta oferă o rezoluție Full HD și unghiuri mai bune de vizibilitate. Din păcate nu poate fi folosit ca TV deoarece nu are Tuner TV incorporat, dar se poate cumpăra unul extern, iar monitorul vine două difuzoare incorporate care sunt decente pentru filme și utilizare office. Apreciez faptul că unghiurile de vizibilitate sunt maxime adică sunt de 178 de grade (ca la modelele cu panou de tip IPS). Claritatea imaginilor e și e impresionantă. Cât despre cost, nu oricine și-l permite deoarece e vorba de un monitor imens. Acest model numit GW2750HM are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din faţă
Din lateral

Specificaţii tehnice

Display-ul său e iluminat cu tehnologie LED care aduce un contrast dinamic de 20 de milioane la 1 și culorii vii.La o diagonala de 27 inci mi se pare normal o rezoluție 1080p, doar monitoarele mai mici de 21.5 inci au rezoluție HD. Deci e ideal atât pentru jocuri cât și pentru filme. Timpul de răspuns e de 4 ms care e satisfăcător chiar și când vine vorba de jocuri. Diagonala de 27 inci e undeva la 68 cm și ar fi indicat să-l montați pe un perete. Pentru cei ce nu știu are VESA 100 cu 100 mm ca și restul modelelor.

Ca și facilități, BenQ GW2750HM are: montare pe perete și boxe integrate. Acele boxe sunt utile pentru cei care nu au un sistem audio și subt de 2 W fiecare. Porturile disponibile pe acesta sunt: DVI, VGA și HDMI. Deci poate fi conectat la orice PC, consolă, laptop sau player. Consumul său e de numai 30 W care e mult inferior unui LCD. E chiar și ușor, putând fi mutat de o singură persoană – 5.6 kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum redus, are un design plăcut dar nu diferit față de alte modele de la acest producător, fiabil, unghiuri mari de vizibilitate și difuzoare incorporate.

Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Concluzie

Acest BenQ GW2750HM e recomandarea mea pentru cei ce vor un monitor mare și cu siguranță nu vor găsi unul mai mare decât acesta. Alternative sunt suficiente însă nu toate prezintă aceleași caracteristici. Dacă aveți un buget generos, vă recomand unul 3D de la Samsung sau LG. Jos am pus un clip în care se pot observa unghiurile de vizibilitate:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „BenQ GW2750HM”

  1. Informatiile sunt foarte generale si se pot obtine pur si simplu din specificatiile producatorului. Daca ai incerca monitorul efectiv, ai avea alte opinii despre minusuri, respectiv plusuri. Ps. Da, il am…

Comentariile sunt închise.