BenQ GW2470H, monitor tip AMVA+ cu ecran de 24 inci

BenQ GW2470H este un monitor multimedia cu unghiuri de vizualizare aproape perfecte și cu un panel care concurează la calitate cu IPS. AMVA+ e un panel de calitate superioară, iar asta nu se vede doar în unghiurile de vizualizare 178/178 grade, ci și în culorile superbe.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are caracteristici de generație nouă. Acestea îl recomandă pe post de monitor de filme, iar timpul de răspuns scăzut de 4 ms e unul excelent și la jocuri.


Pro și contra

Pentru achiziția modelului acesta ar fi mai multe motive printre care aș aminti consumul redus de curent (23 W), posibilitatea montării pe un perete și imaginea foarte clară.
Incorporează diferite tehnologii cum ar fi Low blue light și Flicker-free. Prima are legătură cu afișarea mai puțin a luminii albastre, iar a doua cu afișarea unei imagini mai clare.
Vine la pachet cu multiple porturi cum ar fi HDMI (două la număr) și VGA.
Calitatea imaginii e dată de unghiurile de vizibilitate 178/178 grade, rezoluția Full HD și panoul AMVA+.
Poate că pentru unii ar fi indicat un model de 22 inci întrucât 24 e cam mare. Însă, acest lucru depinde și de unde îl amplasați și la ce distanță stați față de el.

Lucruri care ar putea fi considerate ca fiind contra achiziției ar fi că nu are rezoluție 4K și că nu are un timp de răspuns mai mic. Nu ar fi stricat să aibă rezoluție mai mare întrucât în câțiva ani 4K va fi standardul.

Verdict

Dacă ești interesat de un aparat care să-l poți folosi la jocuri, filme și navigat pe net atunci acest model ar fi pentru tine. Multă lume se orientează înspre laptopuri întrucât sunt mai mici, dar tot desktopurile sunt mai ieftin și puternice.
Pentru a vă face o părere despre cum arată acest periferic am pus alături un clip.
Despre brandul producător al BenQ GW2470H trebuie să spun că e unul taiwanez existent pe piață din 2001, iar de atunci ocupă un loc fruntaș.

Te-ar mai putea interesa