BenQ GW2320, monitor LED IPS

BenQ GW2320 e un monitor LED IPS de 23 inci care vine cu port DVI și VGA, dar și cu rezoluție Full HD. Mai sunt și alte monitoare IPS cu ecran de 23 inci însă acesta e mult mai ieftin decât altele, lucru care te va face să-l alegi pe acesta.
Astfel de modele sunt recomandate în general la sarcini multimedia, dar și la gaming. Asta deoarece imaginile sunt mai bune în comparație cu cele care au panou TN.

Monitorul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un aparat foarte bun și performant. Dacă ecranul de 23 inci e prea mare și va ocupa prea mult loc pe birou atunci puteți să-l montați pe un perete ori pe ceva de genul deoarece are Vesa 100×100.

Monitorul
Monitorul

La capitolul specificații acest model e unul care se descurcă de minune deoarece are ecran LED de 23 inci cu o rezoluție de 1920×1080 pixeli.
Puteți conecta diferite tipuri de PC-uri la el deoarece vine dotat cu port DVI cât și VGA. Din păcate nu are HDMI, însă există diferite adaptoare pentru a compensa acest minus. Oricum DVI-ul e un foarte bun înlocuitor al portului care nu e prezent.
Adevărata putere a perifericului de față e panoul IPS care garantează cele mai bune unghiuri de vizibilitate, adică 178/178 grade.

Lucrurile care eu le apreciez la acest mode ar fi aspectul, performanța și dotările. Arată precum majoritatea monitoarelor Benq, adică foarte bine, iar peformanța e datorată în principal timpului mic de răspuns și a panelului IPS pe care l-am menționat mai sus. Nu trebuie neglijat nici faptul că are o greutate de 4,4 kilograme și o putere de 28W care e foarte mică. (Deci, la sfârșit de lună o să aveți facturi mici la curent.)

Concluzia mea referitoare la acest model e că își merită pe deplin banii. O să găsești alternative la el, însă niciunul nu va avea un preț mai mic. Multă lume alege brandul Benq deoarece e unul cu vechime și specializat pe monitoare.

Te-ar mai putea interesa