BenQ GW2270HM, monitor FullHD ieftin

Monitorul BenQ GW2270HM poate fi folosit pentru navigare web, vizionarea de filme și chiar jocuri. Deci e un monitor care se adresează tuturor, dar nu pot spune că excelează la toate capitolele. Pot să spun doar că are specificații tehnice foarte bune pentru acest buget. Designul acestui model e destul de elegant și stativul are o formă interesantă. Mai sunt și alte serii care arată cam ca și acesta, însă poate fi montat pe perete dacă nu vă place stativul.

Alternativele sunt multiple dacă luăm în calcul mai multe branduri, dar nu văd de ce ați alege un alt brand care nu e la fel de experimentat ca și acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aceste monitoare cu diagonală de 21.5 inci sunt satisfăcătoare deoarece au imagine 1080p, aspect lat și luminozitate decentă. Nu toate modele oferă caracteristici de imagine bune pentru că ele depind de panou și preț. Un monitor foarte scump poate oferi un timp de răspuns de 1 ms și chiar un refresh mai mare. Sunt destul de multe monitoare care oferă unghiuri de vizibilitate și nu trebuie să fie IPS, ci pot fi și VA, dar în acest caz e AMVA+.

Difuzoarele nu sunt ideale pentru cei care ascultă muzică pentru că nu au o putere mare. Tehnologia Flicker-Free reduce din pâlpâieli, astfel că veți putea sta mai multe ore în fața ecranului fără să vă obosească ochii. Filtrul Low blue light e și el foarte important atunci când stați mai mult timp în fața monitorului. Ideea e că un monitor vechi fără aceste două tehnologii nici nu merită luat în calcul.

Păreri pro și contra

Are mai multe tipuri de intrări video pentru a-l putea conecta la orice placă video, dar nu vă recomand să folosiți cablul VGA pentru că limitează din calitate. Vine cu tehnologii care îmbunătățesc imaginea dar și care vă protejează ochii.

BenQ GW2270HM merită ales datorită caracteristicilor tehnice oferite și prețul mi se pare destul de bun. Din clipul de la final vă puteți face o idee despre el, însă există și variante similare cu cel de sus. Stativul nu ocupă mult spațiu pe birou dar nici nu deranjează datorită formei sale.

Te-ar mai putea interesa