BenQ GW2270H, monitor cu panou AMVA+

Monitorul LED BenQ GW2270H e o alternativă la varianta GW2270HM care are un DVI și difuzoare, dar nu are două HDMI-uri. Cele două monitoare fa parte din aceeași serie, motiv pentru care arată la fel. Ambele sunt alegeri foarte bune, chiar și dacă le doriți pentru un desktop multimedia. Monitoarele performante pot fi folosite pentru orice dar ar fi păcat să dați atâția bani și să nu vă folosiți de toate caracteristicile sale speciale. Chiar dacă nu are difuzoare incorporate, ele au o putere mică și nu sunt chiar cea mai bun soluție multimedia (dacă ascultați muzică).

Sunt destul de multe monitoare care pot fi folosite alături de PCuri office sau multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu e vorba de un ecran foarte mare și nici nu merită să luați unul peste 24 de inci dacă biroul nu e mare și nici distanța de la care îl folosiți nu e suficient de mare. Imaginea e foarte clară din orice unghi și se datorează panoului, iar contrastul și culorile sunt ceva mai bune la VA decât la IPS-uri.

Sunt incorporate tehnologii ca Flicker-Free și Low blue light, ambele au un rol foarte important și orele petrecute în fața monitorului vor fi mai relaxante (fără ochi obosiți). Chiar dacă un monitor nu are difuzoare, poate vine cu port pentru căști, astfel nu veți deranja pe cei din jur și nici nu trebuie să conectați la desktop (poate portul e undeva în spatele unității centrale).

Păreri pro și contra

Performanțele sale sunt acceptabile pentru jocuri și de aceea poate fi folosi cu o consolă de jocuri. Calitatea imaginii e dată de panoul AMVA+ care e unul de ultimă generație, contrastul e generos și el, iar tehnologiile care vă protejează ochii sunt un plus.

BenQ GW2270H poate fi folosit de oricine și mi se pare că e scump pentru ce oferă. Îmi place forma stativului deoarece are o formă subțire și oferă o bună stabilitate monitorului. Oricum, poate decideți în final să-l puneți pe perete cu un kit, pentru a economisi spațiu pe birou.

Te-ar mai putea interesa