BenQ GW2265HM, monitor LED+VA de 21.5 inci

BenQ GW2265HM e o alegere bună pentru cei care vor calitate superioară pentru vizionarea de filme, aplicații ori pentru navigare web. Imaginea e detaliată cu o imagine 1080p. Designul e plăcut și apreciez că nu nici prea scump. Raportul preț/dotări e bun iar dacă aveți mai multe (desktop, laptop, consolă), le puteți conecta în același timp. Ca și dotări speciale are: boxe integrate, sistem de montare, Senseye 3 etc. Panoul său nu e IPS, dar e unui similar – VA, adică unghiurile de vizibilitate sunt destul de bune. Alternative dar mai scumpe sunt cele cu panou IPS dar diferențele nu sunt chiar așa de evidente, deci nu prea ar fi așa de justificat acea diferență de preț.

Poate fi o alegere bună chiar și pentru cei care folosesc doar aplicații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Diagonala sa de 21.5 inci aduce după sine și o imagine FullHD. NU vă recomand monitoare mai mici deoarece cele de 18 și 19 inci au imagine HD, respectiv HD+. E bine că aveți un monitor cu imagine cât de detaliată deoarece nu mai trebuie să măriți dar și spațiul de lucru e mai mare. E iluminat cu tehnologie LED ca la majoritatea modelelor iar timpul de răspuns de 6 ms va fi de folos atunci când imaginea se schimbă brusc (adică blurul e eliminat).

Pe partea de caracteristici are: ecran lat, contrast dinamic de 2 milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp, unghiuri de vizibilitate de 178 de grade și altele. Facilitățile oferite nu sunt mule dar sunt cele care v-ar putea fi utile cândva: montare VESA 100 și boxe integrate. Pentru uz office, boxele integrate sunt ok dar pentru uz multimedia că recomand cel puțin un sistem audio 2.1.

Porturile acestui monitor sunt multe: VGA, DVI, HDMI și pentru căști. Caracteristicile speciale ale acestui model pot fi găsite și la alte monitoare similare (serii apropiate): Senseye 3, AMA și securizare Kensington Lock. E destul de ușor pentru diemnsiunile sale și consumul de 20 W e cel maxim.

Plusuri: are multe tipuri de intrări video, multe moduri Senseye 3 (ajustări de imagine),  consum mic, fiabilitate, imagine clară din diverse unghiuri, contrast bun etc.
Minusuri: nimic la un așa preț.

BenQ GW2265HM e o recomandare dacă aveți un desktop performant ori unul office, iar actualul monitor nu e foarte mare ori nu are caracteristici așa de grozave. Jos e un clip care probabil vă va ajuta să faceți alegerea corectă.

Te-ar mai putea interesa