Benq GW2250M, monitor LED+VA

Benq GW2250M e un monitor de ultimă generație cu ecran de 21.5 inci (54 centimetri) care e numai bun pentru filme Full HD deoarece are un ecra cu rezoluție 1920×1080 pixeli. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acesta primim un aparat cu boxe integrate și cu suport de a-l monta pe perete datorită Vesa 100×100.
E un model care l-aș recomanda celor pasionați de filme și care au un buget redus deoarece în acest moment vine la ofertă și are un preț redus cu 50 lei, costând 449 lei.
Dacă nu aveți deja un PC atunci vă recomand Serioux Performance V10 deoarece e foarte apreciat și are un preț deloc mare.

Aspect

Se poate vedea că e vorba despre un model de culoare neagră cu un aspect foarte simplu. Dacă nu vă place piciorul atunci puteți scăpa de el prin montarea monitorului pe un suport, lucru posibil datorită Vesa.

Din față
Din față

Caracteristici tehnice

Vine cu un ecran măricel de 21.5 inci a cărui rezoluție e de 1920×1080 pixeli, iar iluminarea se face cu LED. Avantajul LED-urilor e faptul că imaginea e mai clară, iar consumul de curent e mai mic. Astfel, la o putere consumată de 25W putem spune că e un model economic.
Nu trebuie să vă faceți mari griji cu referire la calitatea lui deoarece e un model de cea mai bună calitate, lucru demonstrat de standardul TCO.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; vine cu o garanție de 3 ani care o puteți mări la 5 ani; are Senseye 3 – o caracteristică presupunând că monitorul e calibrat automat în funcție de necesitățile dvs.; vine cu porturi utile (VGA și DVI) care ajută la conectarea unui model vechi sau nou de PC.
Contra: nu are și tuner TV.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui monitor cu care să faceți trecerea de la CRT la LED atunci acest model ar fi recomandarea mea datorită aspectului plăcut și funcționalităților incorporate. Despre cum arată vă puteți face o părere din preview-ul de alături.

Lasă un comentariu