Benq GL2760H, monitor LED de 27 inci

Monitorul LED Benq GL2760H e o alegere elegantă dar și performantă. Chiar dacă nu arată cu mult mai diferit decât alte serii pot spune că designul e destul de reușit. Ținând cont de cele oferite, pot spune că se adresează oricui. Totuși nu are cele mai bune caracteristici de pe piață, adică nu are panou IPS, DisplayPort ori funcție MHL/redare USB. Poate că nici nu aveți nevoie de ele, însă dacă aveți un buget limitat puteți să le aveți însă trebuie să renunțați la diagonală (optați pentru un monitor mai mic).

Prețul său mi se pare corect și cred că-l recomandă, iar brandul are și el un rol destul de important. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Display-ul său de 27 de inci are o imagine 1080p, deci imaginea oferă multe detalii. Chiar și restul specificațiilor sunt foarte importante: timp de răspuns de 2 ms, aspect lat, contrast dinamic de 1.2 milioane la 1, iluminare de 300 cd/mp etc. Unghiurile de vizibilitate puteau fi și mai mari cu un panou IPS ori similar cu acea tehnologie (un exemplu: panoul VA).

Nu are tuner TV sau boxe integrate, dar și așa cele clasice sunt mai bune. Porturile video ale acestui monitor sunt de multe tipuri: VGA, DVI și HDMI. Prin HDMI, calitatea imaginii e destul de bună și se va observa în special la jocuri ori filme (dacă alegeți imagine FullHD).

Se pot conecta chiar și căști deoarece are ieșire audio, astfel nu mai e nevoie să vă folosiți și de portul audio al desktopului. E compatibil cu Windows 8.1 și nu e nevoie de drivere pentru a-l folosi, ci doar de o conectare.

Plusuri: preț atractiv pentru ce oferă, are intrări video bune, ideal pentru orice, unghiuri de vizibilitate bune și design elegant.
Minusuri: nu prea sunt.

Benq GL2760H e un model destul de interesant în acest preț iar dacă nu vă convine că are prea puține caracteristici speciale, atunci vă recomand un monitor mai mic. După cum am precizat mai sus, există monitoare care seamănă mult cu acesta chiar și la capitolul caracteristici speciale. de aceea, am pus un clip cu prezentarea acelui model:

Lasă un comentariu