Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

BenQ GL2750HM

Dacă te interesează un monitor bun atunci acest BenQ GL2750HM este un monitor de 27 inci care e mai bun decât G2750 deoarece are port HDMI, două difuzoare și o luminozitate deoarece e un LED. Datorită acestei tehnologii, consumul de curent e inferior modelului amintit anterior și de aceea consumă doar 42W, iar tot datorită acestei tehnologii are și o greutate scăzută. Datorită difuzoarelor incorporate nu o să aveți nevoie de alte difuzoare speciale, iar fiind dotat cu suport pentru montare pe perete o să vă puteți elibera biroul de monitor. Nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi rezonabil având în vedere că are o garanție de 3 ani și cu 149 lei o puteți extinde la 5 ani.

Poze

Din faţă

Din lateral

Specificaţii tehnice

GL2750HM e un monitor LED BenQ de 27″, wide, Full HD, cu DVI, HDMI și consum mic de curent. Rezoluție fiind optimă vizionării filmelor Blu-ray face din monitor unul extrem de bun pentru filme, dar și pentru jocuri. La jocuri ar fi recomandat un model de două milisecunde, dr și acesta se va dovedi destul de bun. Deoarece GL2750HM are o greutate de puțin peste 5 kilograme și suport VESA o să-l puteți pune pe perete cu un efort minim. În opinia mea ar arăta mai bine pe perete și cred că deoarece ocupă cam mult loc pe birou cred că stă bine pe birou.

Păreri pro şi contra

Pro: GL2750HM arată bine, e destul de fiabil ca orice monitor BenQ, vine cu multe tehnologii utile (LED – garantează un consum mic de curent, un ecran mai subțire și o luminozitate superioară; Senseye 3 – ajustează dinamic parametrii de culoare, luminozitte și alte setări de imagine așa încât duneavoastră să nu vă ocupați cu setarea monitorului, ci doar să vă bucurați de rezultatul final – o imagine foarte clară; HDMI – semnalul transmis, atât sunetul cât și imaginea, sunt trimise digital fără lag) și imaginea e de o calitate bună. Contra: e cam scump și nu are Display Port.

Concluzie

BenQ GL2750HM e apărut de curând care impresionează prin caracteristicile sale. Chiar dacă e cu vreo 200 lei mai scump decât modelul G2750 eu zic că are rost să dați niște bani în plus deoarece are tehnologie actuală, fiind mai subțire și consumând energie electrică mai puțină. Al[turi e un clip pentur a v[ face o mic[ p[rere despre unghiurile de vizibilitate ale perifericului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu