Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Benq GL2460HM, monitor LED de 24 inci

Benq GL2460HM e un monitor al anului 2013 care se laudă cu un ecran mare de 24 inci, rezoluție Full HD și multiple facilități. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi care nu e deloc mare în condițiile în care poate fi montat pe perete și dispune de boxe integrate. Dacă nu aveți un desktop PC atunci v-aș recomanda unul de la Asus, mai exact un Asus CM6431.

Aspect

Cred că vedeți foarte clar că e vorba despre un model negru, wide a cărui imagine are un format 16 pe 9, adică numai bun pentru filme. Dacă nu vă place cum arată piciorul atunci puteți să-l luați jos și eventual să montați ecranul pe un suport.

Monitorul

Monitorul

Caracteristici tehnice

GL2460HM are un ecran de 24 inci (60.96 centimetri) cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli care e numai bună la vizionarea filmelor HD sau Full HD cumpărate sau luate de pe Internet. Timpul de răspuns e unul de 2ms, însă nu știu dacă e vorba despre unul G2G sau la imagini color. Fiind un model al anului 2013, normal că are niște standarde de top cum ar fi TCO 6.0, mai exact respectă acest standard. Iluminarea se realizează cu LED-uri, ceea ce face ca monitorul să fie unul economic și ecologic în același timp. Această tehnologie are și avantajul că face ca monitorul să fie unul mia performant în afișarea culorilor și imaginilor.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu o garanție de nici mai mult și nici mai puțin de 3 ani, putând fi mărită la maxim 5 ani cu garanție plus; prețul nu e deloc mare, putând fi considerat ca fiind un monitor multimedia ieftin; consumul de curent e unul mic de 23W; are caracteristica Senseye 3 care are legătură cu reglarea automată a culorilor; vine la pachet cu conectori noi și vechi printre care se numără VGA, DVI și HDMI.
Contra: nu are tuner TV.

Concluzie

Dacă te interesează un monitor nou care să arate bine atunci modelul de față ar fi o recomandare din partea mea. Din preview-ul de alături puteți vedea mai bine cum arată acest monitor sau mai bine spus cum arată un monitor similar.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Marius

    Buna, imi puteti spune ce cabluri sunt incluse? De exemplu are si cablu pentru vga si dvi, sau trebuie achizitionate separat?

  • Scorpyo

    Conține VGA, audio și cel de alimentare. În general, dacă avea cablu HDMI sau DVI inclus era specificat undeva.

Lasă un comentariu