BenQ GL2460, monitor LED 24″

Benq GL2460 e un model de monitor foarte bun pentru sarcini multimedia cum ar fi vizionatul de filme, dar și la jocuri. Asta e așa deoarece are un ecran generos de 24 inci, timp foarte mic de răspuns, unghiuri excelente de vizibilitate și port digital care garantează un transfer foarte rapid al informației către ecran.
Astfel de modele sunt recomandarea mea pentru cineva care e pasionat de filme însă nu are un buget prea mare pentru achiziția unui model IPS.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un periferica care nu doar arată bine, ci are tehnologie de ultimă generație incorporată. Astfel, utilizarea sa va fi foarte simplă deoarece are Senseye 3 – o caracteristică care reglează automat monitorul așa încât dvs să nu trebuiască să intrați în meniuri OSD și să vă bateți capul cu setări complicate.

Perifericul
Perifericul

Specificațiile care trebuie neaparat menționate sunt ecranul mare de 24 inci, timpul de răspuns de 2 milisecunde, unghiurile de vizibilitate de 170/160 grade și consumul foarte mic de curent. NU exagerez spunând că are un consum mic de electricitate deoarece are o putere consumată de 23 W… asta în condițiile în care are are 61 centimetri.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt disponibilitatea unui port digital, a unui consum extrem de mic de curent, a unei imagini foarte clare și a unor unghiuri de vizibilitate excelente.
Nu era rău dacă avea port HDMI, însă dacă vă interesează ceva cu acest port atunci puteți alege alternativa de mai jos.

Poate că la un moment dat acest monitor nu va fi disponibil, iar din această cauză eu vă recomand GL2460HM pe post de alternativă. Are un preț ceva mai mare deoarece are boxe și port HDMI, însă per ansamblu e tot acest monitor.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii și sincer e un monitor la care eu mă gândesc să-l achiziționez datorită prețului, unghiurilor de vizualizare și culorilor excelente. Inițial mă gândeam la un Samsung, dar avea un ecran de 21,5 și un preț similar. Iar, pe aceeași bani pot să-mi iau un Benq de 24. 😉

Lasă un comentariu